keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Helppo ja nopea isänpäivälahja by eskarilainen


Me on meidän eskarilaisen kanssa innostuttu hamahelmistä. Viikonlopun sairastuvalla aika kului mukavasti näitä näperrellessä siihen asti, että mustat valkoiset ja joulunpunaisen alkoivat loppua kesken. Sen verran helmiä onneksi oli vielä jäljellä, että pikkuneiti sai tekaistua eskarissa opitulla mallilla hamahelmiketun, josta loihdittiin yksinkertainen avaimenperä. Tosi helppo ja kiva lahjaidea!

Sydänkortti on ystävänpäivän jäämistöä. Silloin ompelin näitä sydämiä. Idea toimii yhtä hyvin isänpäivänä tai melkein missä tahansa muussa juhlassa.

P.S. Jos isänpäiväksi on postitettavaa, alkaa olla kiire. Taisivat postista luvata vain 9.11. mennessä postitetut toimittaa perille, mutta kyllä kai huomisessa postissa vielä periaatteessa ykkösluokassa pitäisi ehtiä.


8 kommenttia:

 1. Onpa oikeesti söpö kuin mikä.
  Me urakoitiin vuosi sitten joulun alla mustista ja valkoisista hamahelmistä tähtiä, niistä tuli tosi kivoja ja niitä tehtiin kummeille pakettiinkin saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin itse asiassa just jouluisia juttuja näperrettiin viikonloppuna. Minäkin oon innostunut näistä, kun oon hoksannut, että saahan näistä paljon kivaakin aikaan - ja netti on ihania ohjeita pullollaan 😊

   Poista
 2. Ihana pieni lahja ja kortti <3 Itse tehdyt jutut ovat parhaita!

  VastaaPoista
 3. Tulipas siitä kiva ja korttikin on mukava. Juuri eskarilaiselle sopivaa tekemistä.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!