perjantai 14. huhtikuuta 2017

Pitkä perjantai


Arki on niin kiireistä, että päätimme jäädä nauttimaan pitkästä viikonlopusta kotiin. Toisin sanoen, emme yksinkertaisesti jaksaneet lähteä mihinkään. Miten ihanalta näyttääkään, kun kalenterin kohdalla on neljä päivää tyhjää täynnä!

Ensimmäinen lomapäivä on mennyt ihan kotosalla (myönnetään, olen siivonnut koko päivän :D). Vain sen verran on poistuttu pihasta, että haettiin lounasta kiinalaisesta ja ostettiin karkit Voicen finaalia varten. Vaikka itsekin olenkin heilunut imuri ja luutu kourassa, silittänyt, ommellut, vahannut ja maalannut, on ollut ihana siinä sivussa seurata, kun kaikki kolme lasta ovat touhunneet kiireettä keskenään - yhdessä koko porukalla. He ovat leikkineet kotista, järjestäneet toisilleen kirjoitus- ja piirustuskilpailuja, tehneet sirkusesityksiä ja kisailleet pleikkarin rallipelissä. Juuri tällaisia hetkiä olen kiireisen arjen keskellä kaivannut.

Ja vaikka itse olen touhunnut hiki hatussa, on siitäkin aivan järjettömän hyvä mieli. Monta asiaa to do -listasta saa viivata tämän päivän jälkeen yli. Asioita, jotka ovat roikkuneet kuukausia odottamassa tätä hetkeä. Pitkä perjantai on tosiaan tuntunut pitkältä, niin paljon olen ehtinyt saada aikaan.

Nyt kun koti on siisti ja jopa rikkinäisten vaatteiden pino parsittu, voi hyvillä mielin rentoutua lomailemaan vielä kolmeksi päiväksi.

Ihanaa pääsiäistä!


P.S. Kuvissa näkyvät pupu on kuopuksen eskarissa askartelema.


6 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!