maanantai 17. joulukuuta 2018

Talviset synttärijuhlat


Puolitoista viikkoa sitten juhlittiin meidän kuopuksen kahdeksanvuotisjuhlia. Pitkään mietittiin, millaisella idealla pöytää alettaisiin laittaa juhlia varten. Lopulta Instagramissa tulivat vastaan @_annasofia_ n ihanat talvijuhlakuvat. Me tytön kanssa molemmat ihastuimme kuviin ja päätimme napata idean sieltä. 

Juhliin leivottiin suklaakakku Annin uunissa -blogin ohjeella (klik), piparkakkumuffinsseja (koristeena pikeeriä ja piparkakkuja) sekä valkosuklaamustikkakakku (klik, mustaherukat vain vaihdettu mustikoiksi). Lisäksi tarjolla oli valkoisia karkkeja ja sydänsipsejä. Suklaakakulle askarreltiin korvat, silmät ja nenä sokerimassasta.

Pöytää koristivat eukalyptuksen oksat, havuilla täydennetty tulppaanikimppu ja koivusta sahatut alustat. Pöydän yläpuolelle viritettiin harsoa ja laitettiin roikkumaan lumihiutalekoristeita ja tällä ohjeella askarreltuja tähtiä.

Ohjelmassa oli kaakaobaari, jossa isoveli teki vieraille herkkukaakaoita kermavaahdolla, vaahtokarkeilla, strösseleillä ja karkkikepeillä täydennettynä sekä piparien koristelua. Tein valmiiksi pikeeripusseja pöytään tyttöjen käyttöön.

Kun näiden lisäksi leikittiin tuolileikkiä, tietovisaa ja ongintaa, niin kaksi tuntia reilun kymmenen pikkuneidin kanssa vierähti aivan siivillä.


 


6 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!