maanantai 22. huhtikuuta 2019

Meidän pääsiäinen (ja Kauppakeskus Valkean lahjakorttiarvonta)


Kuvat kertovat suunnilleen koko totuuden. Meidän pääsiäisen viettoon kuului lähinnä herkuttelua suklaalla, porkkanakakulla, grilliruualla, pitsalla, croisanteilla, jugurteilla... Pääsiäispäivät vietettiin ihan oman perheen kesken ja ruokailujen välissä ehdittiin kasata trampoliini, vaihtaa autoon kesärenkaat, siivota, kylpeä paljussa, lukea ja pelata. 

Lauantai ulkoiltiin anopin ja appiukon raksahommissa ja käytiin "ilmaisella meriristeilyllä" Hailuodon lautalla.

Perjantaina vietettiin kaupunkipäivää. Miehelle isänpäivälahjaksi ostettu lahjakortti Exit Ouluun saatiin vihdoin käyttöön. Etukäteistiedustelun perusteella valittiin sellainen pakohuone, joka sopisi myös 8-, 10- ja 12- vuotiaiden lasten kanssa suoritettavaksi (Professorin arvoitus) ja kokemus oli enemmän kuin onnistunut. Etukäteen mietin, että turhautuvatko lapset (varsinkin perfektionisti-tytöt), jos eivät itse saa ratkaistua tehtäviä. Huoli osoittautui aivan turhaksi. Lapset olivat tosi näppäriä löytämään vihjeitä ja availemaan lukkoja, ja he keksivätkin monia ratkaisuja ennen meitä aikuisia. Työnjako perheen kesken toimi ilmeisen hyvin ja ulos päästiin alle 38 minuutissa, vaikka kaikille muille paitsi minulle tämä oli ensimmäinen peli.

Oulusta puheen ollen, muistakaahan käydä ylihuomiseen (ke 24.4.) mennessä kommentoimassa arvontakuvaa Instagram-tililläni täällä. Kommentoijien kesken arvotaan 70€ arvoinen lahjakortti Kauppakeskus Valkeaan - ihan mihin tahansa liikkeeseen siellä.


 










4 kommenttia:

  1. Tosi kivan rennon kuuloinen oli teidänkin pääsiäisen aika. Samalla kaavalla mentiin täälläkin ja ruoan kanssa helpolla ja paljon herkkuja siihen päälle.
    Ihanaa viikkoa sinulle Hansu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka tuntuu olevan keskeinen osa juhlaa kuin juhlaa, ainakin meidän perheessä :D

      Poista
  2. Kuvatkin kertoivat hyvin teidän perheen pääsiäisestä. Samoin kuin sanatkin.
    Tykästyin kovasti blogiisi ja päätin liittyä lukijjaksi,
    samoin kuin liitin blogisi minun lukijaluettelooni.
    Oikein lämmintä ja keväistä loppuviikkoa sinulle.





    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!