keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Harmaata ja vihreää


Olohuone on kevään aikana saanut vihdoin uudet vaaleanharmaan verhot. Viimeisenä kiinnitin ne tähän keinutuolinurkkaukseen, joka yhdistää olohuoneen kuistiin. Aloin kuvaamaan verhoja, mutta pääosaan päätyivätkin viherkasvit, joihin olen nykyään aivan koukussa. Ne tuovat niin ihanasti väriä muuten kovin neutraaliin sisustukseen. Lisääntyneen valon kanssa yhdessä ne tuovat kevättä sisälle niinäkin päivinä, kun ulkona lumisateet ja yöpakkaset viittaavat muuhun.

Vähitellen meidän perhekalenteristakin voi aisti kesän tulevan. Pojalla on huomenna viimeiset jääkiekkotreenit, tytöillä tanssikisat ja -esitykset pääosin tällä ja ensi viikolla. Kuvioihin jää enää jalkapallo, joka ei lopu kesällä eikä talvella, ja minun omat tanssitunnit, jotka jatkuvat kesäkuuhun asti. Keväällä poimitaan varsinkin tanssiharrastuksessa talven satoa. On ihana päästä näkemään, mitä lapset ovat vuoden aikana oppineet, ja nauttia kauniista esityksistä.


5 kommenttia:

  1. Viihtyisää ja kaunista! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Vihreä ja harmaa ne yhteen soppii... Nauttikaahan kalenterin väljyydestä ❤️

    VastaaPoista
  3. Hyvän näköisiä viherkasveja. Meillä kissat eivät anna kasvien olla rauhassa joten olen joutunut luopumaan monista kasveista. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!