perjantai 5. toukokuuta 2017

What a day!


Jos kesä päättää tulla meidän leveyksille vain päiväksi, on siitä yhdestä päivästä otettava kaikki ilo irti. Eihän minulla ollut iltapäivällä kuin puolisentoista tuntia aikaa olla kotona, mutta siinä välissä roudattiin lasten kanssa peitto ja muutama tyyny pihalle, kaivettiin pakastimesta mistä lie jääneet jätskin jämät ja nautittiin paahteesta. Takapihalla tuulen suojassa tuli suorastaan hiki, vaikka paitaa otti pois!

Lapset ovat toki myös hyppineet narua, skuutanneet, käyneet leikkipuistossa...

Voi älä tule talvi enää takaisin!

 

P.S. Sininen puukuvioinen tyyny on uusi ihastukseni, jonka löysin ihan muuta etsiessäsi Indiskasta. Yleensä se majailee kuistilla, mutta siitä on helppo napata tekstiilit tällaisina hetkinä pihan puolelle.

4 kommenttia:

 1. Ihana tyyny! Tänään oli huippusää, kestäispä pidempään...hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Minä aion sulkea silmäni ensi viikon säätiedoille ja kuvitella, että nämä aurinkoiset päivät saisivat jatkoa.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ajattelin mennä talviunille niin kauaksi aikaa kunnes se kesä tulee. Kun sitä lunta ei tullut talvella niin ei sitä nyt enään kaivata!
  Eilen oli kiva mullasta mansikkamaata, mutta tänä aamuna maisema oli kuin jouluaattona siis niinä jouluina kun sitä lunta oli!

  VastaaPoista
 4. Ootkohan joskus täällä blogissa postannu raparperijuoman ohjeen?muistelisin niin mutta voin olla väärässäkin...😉ainakaan en löytäny sitä😁

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!