sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Cambrils


Meidän viikonloppu on vierähtänyt sukulaisten kesken pienen serkkutytön ristiäisten merkeissä. Pari kuvaa juhlatunnelmista laitoin Instagramiin, mutta sen verran vähän/huonoja kuvia tuli räpsittyä lasten vaatteista, kampauksista ja kakuista, että taitaa jäädä niistä blogipostaus tekemättä.

Sen sijaan palaillaan vielä parin postauksen verran meidän Espanjan (Katalonian) lomaan. Olimme Saloussa jalkapalloleirillä, ja asuimme oikeastaan Saloun ja Cambrilsin viehättävän kylän välimaastossa. Aiemmat postaukset jalkapalloleirista ja majoituksesta, Salousta ja Portaventura World - huvipuistosta täällä, täällä ja täällä.

Eräänä aamuna lasten ollessa treeneissä, vuokrasimme muutaman äidin kanssa pyörät ja kävimme katsastamassa Cambrilsin tunnelmaa. Aamusella suurin osa liikkeistä oli vielä kiinni ja rannat autioita, joten keskityimme maisemien katselemiseen, fiilistelemiseen ja kuvien ottamiseen. Tunnelma oli aivan erilainen kuin noin kuuden kilometrin päässä sijaitsevassa Saloussa, joka oli enemmän täynnä turismia.

Antaa kuvien puhua puolestaan.2 kommenttia:

 1. Ihanan näköista ja rauhallisen oloinen paikka!
  Mukavaa sunnuntaita sinulle Hansu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tähän aikaan vuodesta ja vuorokaudesta oli tosi rauhallista. Aivan ihana tunnelma ja upeat rannat!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!