keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Joulukorttikuvausta


Eipä ole montaa viikkoa siitä, kun viimeksi puhuin perinteistä ja siitä, miten niitä on vaikea katkaista, kun ne on kerran puolihuolimattomasti aloittanut. Joulukorttikuvauksenkin voisi laskea näihin. Meillä on seinällä joulukuvat useammalta vuodelta, joten pakkohan ne oli tänäkin vuonna saada niin itselle kuin sukulaisille ja ystäville lähetettäväksikin. 

Kuvaussessiot järjestettiin isänpäivänä. Kuvia otettiin kaikista kolme yhdessä ja jokaisesta erikseen. Omat yksityiskuvansa lapset jakavat omille kavereilleen ja opettajille sekä kummeille. Muut saavat yhteiskuvasta tehdyn kortin. 

Muokkaan kuvat aina itse ilmaisella Photoscape-ohjelmalla valmiiksi tekstineen päivineen ja tilaan ne ihan tavallisina kymppikuvina. Todella edullista! 

Lopputulokseen olen aivan tyytyväinen (muokkauksella paikkaa jonkin verran), vaikka kuvatessa ja kuvia selatessa turhautti omien taitojen rajallisuus kuvaamisessa erityisesti tänä pimeänä vuodenaikana. Ehkä jo ensi vuonna raivaan tilaa valokuvauskurssille!

Alla sekalainen otos räpsyjä sunnuntailta ja alimmaisena korteiksi päätyneet yksityiskuvat. Jätetään se sisaruskuvan paljastaminen sinne jouluun.  
 
8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia ootte ottaneet ja onpa ihanat asut kaikilla lapsilla! :) Meillä oli tänään joulukorttikuvaus, tosin kuvattavalla ei kauhean montaa asentoa vielä ole kun ikää on vasta 7 viikkoa :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea antaa lasten kuvat esim. opettajille. Itsellänikin on muutama tällainen lahjaksi saatu kortti tallessa.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet säilyttänyt ❤️ Mukavaa loppuviikkoa sinnekin!

   Poista
 3. Ihania kuvia <3
  Hienoa, että joku jaksaa tehdä ja antaa tunnelmallisia ja omanlaisia
  joulukortteja.
  Suunnittelen usein tekeväni niin myös, mut kiire iskee ja sit vaan lähettää mitä "käteen"
  sattuu löytymään ; )

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!