torstai 3. tammikuuta 2019

Leffasynttärit kotona


Meillä juhlittiin tänään kymmenenvuotiasta hyväksi havaittujen leffasynttäreiden merkeissä.

Leffa on helppo ratkaisu, kun ulkona paukkuu pakkanen ja haluaa onnistua pitämään ison vierasporukan kohtuullisen rauhallisissa tunnelmissa. Videotykki olohuoneeseen, sohville irtokankaat päälle enimmiltä lioilta suojaamaan ja isoimmat matot pois alta.

Tarjoilujenkin suhteen päästiin helpolla. Hiphurraalta haettiin popparikone jo neljättä kertaa vuokralle ja sen lisäksi tarjolla oli vain limpparia, karkkeja ja donitseista kasattu "synttärikakku".

Sen verran pääsin askartelemaan, että tulostin ja liimasin valkoisiin paperipusseihin "candy" -etiketit sekä poppareille ja juomille vastaavat. Jokaiselle vieraalle oli popparikulho, karkkipussi ja pillimuki (yleensä vältän kertakäyttömukeja, mutta ajattelin, että näillä pillikansilla limpparin lattialle/sohvalle kaatumisen riski on pienin).

Leffateatterin (=olohuoneen) ovelle tuotiin liitutaulu, jossa esiteltiin päivän elokuva, ja koristeeksi kolme ilmapalloa. 

Juhlaväki viihtyi leffan parissa ja äiti nautti, kun sankari oli tyytyväinen ja iloitsi jokaisesta vieraasta, joka tuli paikalle. 

Kuvia ja tunnelmia edellisiltä leffasynttäreiltä parin vuoden takaa täällä. Silloin värkkäsin juhliin myös Photo boothin. Neljän vuoden takainen leffasynttäripostaus täällä.

  


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva synttäri-idea. Meilläkin tykättiin pitää leffa- tai pelisynttäreitä :)
    Mukavaa uutta vuotta koko teidän perheelle <3

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!