torstai 17. tammikuuta 2019

Palmikoitu villamatto, ai että!


Kerran vuosia sitten meidän perheessä oltiin ison kriisin äärellä mattoa valitessa. Minä halusin jotain pehmeää ja ihanaa, mies ajatteli käytännöllisesti ja halusi jotain helposti siivottavaa. Millään ei meinannut löytyä kompromissia. Lopulta päädyttiin paperinarumattoon, joka on jo hyvän aikaa ollut hyljättynä varastoon. 

Sittemmin on päästy mattoasioissa paremmin yhteisymmärrykseen, mutta ei ikinä ennen niin kuin tämän Sukhi-mattojen tilauksen saapuessa tammikuun alussa. Koko perhe oli aivan haltioissaan. Tytöt kääriytyivät vuorotellen pehmeälle villamatolle ja mieskin kommentoi, että nyt on kyllä hieno. Matto tulee varmasti ympärivuotiseen käyttöön, mutta erityisen ihanalta sen lämmittävä olemus tuntuu näillä talvipakkasilla tuossa takan edustalla.

Kiitos tästä uudesta ihanuudesta Sukhi-matoille, jotka tarjosivat mahdollisuutta blogiyhteistyöhön kanssaan. Olen nähnyt joitain Sukhin mattoja aikaisemmin Instagramissa ja kurkannut nettisivuillekin, mutta en osannut kuvista päätellä, miten houkuttelevalta matto näyttää ja tuntuu omassa olohuoneessa.

Aloin heti haaveilla, että mitä jos tuollaisen maton saisi isossa koossa. Se toisi ilmettä ja pehmeyttä sisustukseen ja sen päällä olisi niin mukava olla. Isolla matolla on hintaa paljon enemmän kuin nykyisellä olohuoneen matolla, mutta on se myös huomattavasti laadukkaampi, miellyttävämmän tuntuinen ja se aivan varmasti kestäisi aikaa.

Kalim-matto on palmikoitua villaa ja sen lisäksi, että se näyttää houkuttelevalta, se myös tuntuu aivan ihanalta sekä jalkojen alla että vaikka pötkötellessä. Paksu, pehmeä matto on intialaista käsityötä. Se on ympäristöystävällinen valinta, joka materiaalinsa puolesta sopii myös allergisille. Ulkonäöltään se on lisäksi niin ajaton, että uskon sen pysyvän käytössä todella pitkään. Sukhi-mattojen sivuilla sanotaan, että "kun saat Sukhin maton kotiisi, tunnistat kyllä laadun." Täytyy sanoa, että tuo lause pitää paikkaansa. Mikään muu matto ei ole tuntunut ja näyttänyt yhtä hyvältä. Tarkempaa tietoa Sukhin villamatoista löytyy osoitteesta https://www.sukhimatot.com/mika-intialainen-villamatto.

Sukhi-matoilla on laaja valikoima erinäköisiä ja -kokoisia mattoja, joita kaikkia yhdistää laatu. Palmikoitujen villamattojen lisäksi on huopapallomattoja, tilkkumattoja, sileitä punosmattoja, käsintuftattuja mattoja, käsinsolmittuja itämaisia mattoja jne. Ne kaikki on taitavien käsityöläisten tekemiä parhaista mahdollisista materiaaleista. Valmistus tapahtuu Intiassa, Marokossa, Nepalissa ja Turkissa. Matot tehdään aina mittatilaustyönä eli maton valmistus aloitetaan vasta, kun tilaus on tullut. Tämäkin pieni ihanuus on varta vasta meille luotu! Sukhi-mattojen kantava ajatus onkin tarjota asiakkaalle matto, jonka eteen on nähty vaivaa.

Koko valikoimaan pääset tutustumaan sivulta https://www.sukhimatot.com
 Matto saatu bloginäkyvyyttä vastaan.
Suuri kiitos Sukhi-matoille maailman ihanimmasta matosta!

9 kommenttia:

 1. Sukhi-matoista tykkään minäkin. Minusta on upeaa, että voisin omistaa käsintehdyn maton, joka on tehty juuri minulle.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. OI, miten kaunis matto. Nuo Sukhin-matot on niin ihania. Olen haaveillut hankkivani maton makuuhuoneeseemme, olisi ihana aamulla astua tuollaisen lämpöisen maton päälle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä postauksesta, se lämmitti pakkaspäivien keskellä, niin kauniisti kirjoitit! <3

  VastaaPoista
 4. Niin pehmeän näköinen. :) Tuohon on varmasti ihana upottaa paljaat varpaat.

  VastaaPoista
 5. Hola! I've been following your weblog for some time
  now and finally got the courage to go ahead and
  give you a shout out from Huffman Texas! Just wanted to mention keep up the great job!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!