sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Tyttöjen tanssiviikonloppu Tornissa Tampereella


Viimeisen kuukauden aikana on tuntunut, että meidän elämä on yhtä tanssia. Harvassa ovat sellaiset päivät, ettei kukaan ole tanssitunnilla tai esiintymässä, ja nekin vapaat illat ovat useimmiten vierähtäneet milloin mitäkin koristetta ja näytösasua ommellen, liimaillen, tuunaillen. Tanssivuosi huipentuu kevään kilpailuihin ja niistä on ihana nauttia yhdessä omien tyttöjen kanssa, ystäviä unohtamatta.

Tämä viikonloppu vierähti Tampereella. Perheen miehet jäivät kotiin erämessuilemaan, kun molempien tyttöjen kanssa hypättiin junan kyydissä etelän suuntaan. Tällä reissulla oli isomman neidin vuoro kilpailla Performing Arts IKM- ja SM-kilpailuissa junioreiden muodostelmasarjassa, pienempi oli mukana kannustusjoukoissa. Tukijoukkoihin paikan päällä liittyivät myös mummo, vaari ja eno, jopa isomummokin!

Eilen aamulla herättiin jo kuudelta hiuksia kihartamaan ja meikkaamaan. Kilpailu sujui yli ennakko-odotusten, CityTeensTrainees porukka tanssi itsensä upeasti semifinaaliin ja jaetulle seitsemännelle sijalle. Kaikki sarjan 23 esitystä olivat aivan upeita taideteoksia. Niitä oli ilo katsoa! Ei voi kuin ihailla niin tanssijoita kuin koreografejakin!

Semifinaalin jälkeen ehdittiin vielä nauttia pitkä ilta aurinkoisesta, kesäisestä Tampereesta. Pienempi neiti pääsi kummisedän ja mummon kanssa Särkänniemeen, isomman ja ystävien kanssa syötiin illallista terasilla (erityiskiitos Grill it! Pajalle kerrassaan upeasta, joustavasta palvelusta!), shoppailtiin ja keinuttiin riippukeinuissa Ratinan edustalla. Ai että!

Yöt yövyttiin Tampereen kattojen yllä Solo Sokos Hotel Tornissa ja kilpailijan illan kruunasi saunominen naapurihotelli Villan rauhallisissa tunnelmissa kahdestaan ystävän kanssa. 

Tänä aamuna ei onneksi ollut kiire mihinkään ja aamiaisestakin ehdittiin nauttia rauhassa.

Nämä irtiotot saavat viikonlopun aina tuntumaan pidemmältä. Ihan niinkuin olisi lomalla ollut!
Meillä on vielä yksi tanssireissu tälle keväälle tulossa, aivan mahtavaa! Ja ehkä muutama kesälomareissu sen jälkeen... :)


Majoituksen yhteistyöhintaan näkyvyyttä vastaan tarjosi Solo Sokos Hotel Torni Tampere.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!