sunnuntai 25. elokuuta 2019

Paluu kesälomamuistoihin: Amsterdam


Minulla on alkanut pahasti tökkiä oma kuvankäsittelyprosessi. Siirrän räpsyt samantien kameralta kännykälle ja parhaat instaan, mutta tietokoneelle ja omiin kuvakansioihin siirtäminen, blogia ja kuvakirjoja varten käsitteleminen saatikka sitten paperille teettäminen kestää koko ajan pidempään ja pidempään. En kuitenkaan aio vielä luovuttaa. Jospa pääsisin vaikka alkavan arjen myötä tässäkin asiassa jonkinlaiseen rutiiniin taas kiinni. Taitaa vaan olla niin tyypillinen nykyajan ongelma, että kaikki tapahtuu äkkiä tässä hetkessä ja mikään vähän enemmän aikaa vievä meinaa jäädä sivuun. Siispä jos haluat pysyä ajantasalla meidän kuulumisista, niin varminta on seurata Instagramia... Blogi laahaa jäljessä, mutta antaa toisaalta aina kattavamman annoksen kerralla.

Kesä-heinäkuun taiteessa sain tutustua Amsterdamiin, minulle aivan uuteen kaupunkikohteeseen. Amsterdam teki lähtemättömän vaikutuksen tunnelmallisten rakennusten ja mielenkiintoisen kaupunkikaavan ansioista. On aivan käsittämätöntä, miten vesi on tässä kaupungissa otettu haltuun. Amsterdam on tunnettu hyvin ristiriitaisista laeistaan ja yllättävää olikin, miten rauhallinen, asiallinen ja turvallinen tunnelma kaupungissa vallitsi, vaikka katujen varsilla on aivan avoimesti huumeita myyviä coffee shoppeja ja itseään myyviä naisia voit käydä käydä katsastamassa iltaisin Punaisten lyhtyjen kadun näyteikkunoissa.

Otin niin paljon kuvia, että näitä on pakko jakaa useampaan postaukseen. Tässä ensimmäisessä kuvia ihan vain omatoimisilta kävelyreiteiltä kaupungin kaduilta. Viehättävää, eikö?

P.S. En ole ikinä missään nähnyt yhtä paljoa polkupyöriä kuin Amsterdamissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!