perjantai 9. elokuuta 2019

Bobles-donitsin riemua (ja donitsiarvontaa Instan puolella)


Emma's and Mama's otti kesällä yhteyttä. He ovat aloittaneet kesäkuun alusta bObles-tuotteiden maahantuojana ja tarjosivat mahdollisuutta yhteistyöhön. Tarjousta ei tarvinnut kahta kertaa miettiä! Ainoa asia, jonka pohtimiseen piti hieman päätä vaivata, oli tuotteen värivalinta harmaan ja pinkin välillä :D

BObles-tuotteiden ajatuksena on tarjota laadukkaita lasten huonekaluja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia motoristen taitojen kehittymiselle leikin ja ilon kautta. Tuotteissa toiminnallisuus yhdistyy designiin ja niiden parissa lasten on mahdollista viettää laatuaikaa yhdessä aikuisten kanssa. Aikuinen voi rohkaista erilaisiin temppuihin ja kehua onnistumisesta, eikä leikkimistä ole kielletty aikuisiltakaan! Erityisesti keinuosaan yhdistettynä meidän donitsi on houkutellut myös vierailevia aikuisia kokeilemaan. Donitsikeinu kestää 80kg painoa, olen itsekin uskaltautunut siitä nautiskelemaan!

BObles-tuotteista päädyimme donitsiin, joka tuntui kaikista motivoimimmalta ja houkuttelevimmalta meidän jo kouluikäisille lapsille. Donitsin päällä voi hyvin harjoittaa tasapainoa eri asennoissa ja miksei vaikka käsienkin varassa. Toisaalta se toimii pehmeänä istuimena kirjaa lukiessa tai matalan pöydän äärellä touhutessa, miksei vaikka telkkaria katsoessakin. Mahdollisuuksissa on vain mielikuvitus rajana!

Vaikka olisimme varmaan päätyneet bObles-tuotteista muutenkin juuri donitsiin, oli siihen saatava keinulisäosa ratkaiseva bonus. Katosta löytyi tosiaan sopivasti jo renkaille asennetut koukut, joten keinu pääsi käyttöön samantien. Suunnitteilla on asentaa keinulle koukku myös kuopuksen huoneen kattoon, ja miksei sitä voisi käyttää myös ulkona tai parvekkeellakin.

Alla olevissa kuvissa näkyy muutamia tapoja, joilla meidän kolmosluokkalainen on donitsista iloinnut. Donitsia on käytetty olohuoneessa, jossa meillä muutenkin on aina esillä jumppamatto ja renkaat tai trapetsi (nyt välillä myös donitsikeinu), mutta pysyvämmin sen paikka taitaa asettua kuopuksen omaan huoneeseen. 

Koko Emma's & Mama's bObles-valikoiman löydät täältä.

Emma's & Mama's lupasi tarjota yhden keskikokoisen bObles-donitsin myös arvottavaksi. Arvonta löytyy Valkoisen kartanon instagram-tililtä @valkoinenkartano. Osallistumisaikaa on tiistaihin 13.8. asti. 
Yhteistyössä Emma's & Mama's.

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten magee tuollainen donitsi on. Todella taitava voimistelija teidän tyttö on <3
    Ihanaa viikonloppua Hansu!

    VastaaPoista
  2. Onpa hauska ja monikäyttöinen vempain :) Mukavaa kouluvuotta koko teidän perheelle ♥

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!