sunnuntai 2. elokuuta 2020

Wanha Aapiskukko, kahvila, kotieläinpiha ja juhlatila keskellä Kalajoen maaseutua


Kalajoella poikkesimme ystävän vinkistä aivan ihanaan Wanhan Aapiskukon kesäkahvilaan keskellä maaseudun rauhaa. Kahvilan pihapiirissä oli pieni kotieläinpiha, joten myös lasten viihtyvyys kahvilassa on taattu. Ja toki Aapiskukon kahvilan pihassa tepasteli komea kukko. 
Toisaalta sisätilat vanhassa koulurakennuksessa ovat niin idylliset, että vaikea valita, joisiko kahvinsa/teensä sisällä vai ulkona. Tällainen opettajapariskuna kallistui juomaan teensä sisällä koulurakennuksessa.

Harmi kyllä postausta aloittaessa huomasin, että kesäkahvila on tälle kesälle ollut juuri tänään viimeistä päivää auki, mutta tämä vinkki kannattaa ehdottomasti laittaa korvan taakse jo ensi kesää ajatellen! Vanha koulurakennus oli laitettu niin ihanasti juhlatilaksi. Se oli siisti, pinnat selvästi hyväkuntoisia ja uusittuja, mutta kuitenkin kaikessa oli säilytetty vanha tunnelma ja kouluun liittyviä yksityiskohtia. 

Wanhassa Aapiskukossa toimii juhlatila ja tilauspalvelu. Sieltä löytyy myös tilaussauna. Nämä palvelut ovat varmasti varattavissa ympäri vuoden, joten mikäli juhlia/kokouksia/muita tilaisuksia on tulossa, niin voi olla mahdollisuus päästä kokemaan tämä ihana paikka jo ennen ensi kesää.







2 kommenttia:

  1. Joulun alla tuolla on myös ollut kahvila auki, toivottavasti tänäkin vuonna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, toivotaan niin! Aika lyhyen aikaa näytti olevan kesällä auki. Onneksi satuimme paikalle oikeaan aikaan.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!