tiistai 3. toukokuuta 2016

Kakkua kollegoille

Viimeisiä viedään tämän kouluvuoden osalta. Kiireisin loppurutistus on enää edessä. 

Meillä on opettajien huoneessa viikoittain vaihtuvat keittiövuorot ja on tullut epäviralliseksi tavaksi tarjota jotain kahvin kanssa omalla vuorolla. Minä vietän omaa kahvinkeittoviikkoani kotona pikkupotilaan kanssa, joten päätin tekaista "hyvitykseksi" ja piristykseksi kollegoille täytekakun.

23 työpäivää jäljellä, jos tämäkin lasketaan mukaan.

Voimia kaikille opettajille, mutta myös oppilaille ja väsyneiden koululaisten kanssa kotona painiville vanhemmille! Kesä ja loma tulevat kovaa vauhtia!

8 kommenttia:

 1. Oi miten hieno kakku!

  VastaaPoista
 2. Upea kakku! <3 Kyllä häviäisi meidänkin opehuoneessa varmasti suitsait sukkelaan.:D Olikos sulla reseptiä tuohon kakkuun? Tässä kohtaa aina meinaa hieman ahdistaa kaikki tekemättömät työt..ja toisaalta sisällä tuntuu jo sellainen ilo ja lepatus kesästä ja vapaudesta.:) Iltaisin ei meinaa malttaa mennä nukkumaan, kun näistä kevätilloistakin olisi niin kiva nauttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös opehuoneissa häviä ihan kaikki makea? 😉 Minäpä yritän saada kakkupostauksen tehtyä ennen äitienpäivää ohjeen kanssa. Perustäytteeseeni tulee 4dl vatkattua kermaa, 200g tuorejuustoa, 400g marjoja soseutettuna, 4rkl sokeria ja 2tl liivatejauhetta kahteen ruokalusikalliseen vettä sekoitettuna.

   Poista
 3. Saako reseptii? Äiskäpäivä kakku ohjetta sulta odotan. Helppo, hyvä kakku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postaustoiveesta! Yritänpä saada tehtyä kakkupostauksen perjantaihin mennessä.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!