tiistai 31. toukokuuta 2016

(Silver)jungle
  


  


Viime viikolla pääsin Silverjungle-kutsuille. Aikaisemmin en ole Silverjunglen vaatteisiin niin erityisesti ihastunut, mutta tämä nyt jo lopetteleva kevätmallisto teki minuun vaikutuksen. Itselle piti saada vähän vaatetta Kalifornian reissuun ja kaikille lapsille tarttui tilaukseen jotain samaan sarjaan sopivaa mustavalkoista.

Tänään päästiinkin koko porukalla samistelemaan Silverjungleissa, kun mentiin lasten viidakko (tai oikeastaan eläintarha) aiheiseen kevätjuhlaan. Musta Silverjunglen miellyttävän ohut huppari toimi kissa-pojalla esiintymisasuna ja me yleisössä istuneet (kuopus ja minä) nautimme esityksistä raitamekoissa. Esikoisen mustavalkoraitainen shortsihaalari täydensi hyvin sarjaa.

Kevätjuhlan jälkeen vein lapsen virkistäytymään uimarannalle. On kyllä ollut niin mahtavia ilmoja, että ihan meinaa unohtua se tosiasia, ettei vielä olla kesälomalla.


4 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköiset vaatteet teillä kaikilla. Upea kasvomaalaus tytöllä ja hieno naamio pojalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tytön kaveri teko maalauksen, ei voi muuta kuin ihailla 😊

   Poista
 2. Mää kyllä tykkään silverjunglesta - tilasin itelle jakun ja tytöille housuhameet - olenkin unohtanut postata niistä - hups :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle jäi jostain aikaisemmasta tilauksesta sellainen olo, ettei malli istunut hyvin, mutta nyt kyllä viimeistään vakuutuin näistä. Sen maksihameenkin olisin itselle halunnut, mutta oli koot lopussa.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!