maanantai 2. toukokuuta 2016

Tervetuloa toukokuu   

Toukokuu on alkanut ihana lämpimissä merkeissä. Kesä tekee kovasti tuloaan!

Meillä tätä kuukautta taidetaan kuitenkin aloitella sisätiloissa. Koko talvi on oltu esikoista lukuun ottamatta melko terveinä, mutta nyt lukuvuoden lopuksi pääsi tauti taltuttamaan meidän ekaluokkalaisen. Veikkaanpa, että menee koko viikko kotosalla, tämä kun muutenkin olisi vain kolmen päivän työviikko ja poika on nyt 39 asteen kuumeessa.

Huhtikuussa ei ehditykään juuri kotipäiviä viettää. Ihan hikeä meinasi pukata, kun katselin huhtikuun kuvakansita koneelta ja muistelin, mitä kaikkea on kuluneen kuukauden aikana ehditty.

Minä kävin työkavereiden kanssa viikonloppulomalla Rukalla, koko perheellä vietettiin pari päivää Katinkullassa Vuokatissa ja yhden viikon olin Liettuassa oppilaiden kanssa. Lasten kanssa voitettiin sadan euron lahjakortti Oulun Ideaparkiin ja käytiin kuluttamassa se lasten itse valitsemiin kevätvaatteisiin. Epäonnisella bussiretkellä seikkailtiin Oulun uuden kauppakeskus Valkean avajaisiin.

Siinä sivussa pyöritettiin kirpparipöytää ja kodin hallinta pääsi ajoittain riistäytymään käsistä.

Kuukausi päättyi iloisissa merkeissä ystäväperheen kanssa grillaten ja vappuaattoa juhlistaen.

Toukokuun suunnitelmia hallitsevat tanssinäytökset ja -kilpailut. Ihanaa päästä katsomaan, mitä omat lapset ovat tänä vuonna oppineet ja jännittämään esikoisen puolesta hänen ensimmäisiä tanssikilpailuitaan. Töissä vietetään kiireisiä viimeisiä viikkoja ja toisaalta haikeita aikoja, käsillä kun on viimeinen kuukausi luokan kanssa, jota olen neljä vuotta saanut opettaa. Jossain välissä pitäisi leipoa muutamia täytekakkuja pikkuveljen häihin, joista päästään nauttimaan kuun lopussa. 

Aurinkoista toukokuuta!

4 kommenttia:

 1. Taudit ne edelleen vain tuntuu kiertävän. Meilläkin oli poika reilu viikko sitten flunssassa ja 39 ast kuumeessa. Tarttui se flunssa sitten tyttäreenkin ja tänään diagnosoitiin molemmille korvatulehdus. Paranemisia sinne ja tänne!

  Toukokuu on kyllä perinteisesti tosi kiireistä aikaa, kun on päättäjäisiä, esityksiä, äitienpäivää, syntymäpäivää, kevätjuhlaa ja kouluun tutustumista ja siunausta jne. Teillä vielä muutakin ekstra-kivaa! 😊 Ruuhkavuodet tosiaan, mutta ihania juttujahan nämä ovat. Toisaalta mukavaa, kun menot ja harrastukset hellittävät hetkeksi kesän koittaessa - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista sinne naapuriinkin! Onneksi tosiaan on mukavia kiireitä. Lomaa -niin töistä kuin harrastuksistakin - odotellessa...

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!