keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Tervetuloa kesä(kuu)

 Toukokuu on kiidetty sellaista vauhtia, että kesäloma tulee tälläkin kertaa juuri oikealla hetkellä. On ollut tanssiesitystä tanssiesityksen perään, vähän jalkapalloa ja koulun kevätjuhlaakin, veljen häät ja kakku-urakkaa, äitienpäivä taudin kourissa. Niin paljon on ehditty, että tuntuu kuin vapusta olisi enemmänkin kuin kuukausi.

Pihalla on vietetty aikaa niin paljon kuin mahdollista. Nautittu auringosta ja lämmöstä pari päivää sitten hyökänneitä hyttysparviakin uhaten. (Tällaisina aikoina tuntuu, että voisi olla parempi asua muualla kuin joen varressa...) 

Sisäisen puutarhurini nostaa päätään. Olen hommannut ja hoivannut kesäkukkia, karsinut perennapenkkiä, istuttanut kasvimaan ja valokuvannut näitä väripilkkuja pihalla. Heti töistä tultua kiirehdin katsastamaan, tarvitsevatko kasvit vettä ja ovatko nuput auenneet. Sisätilat ovat jääneet oman onnensa nojaan ja se näkyy. Ihan uutta minulle!

Kesäkuu ei välttämättä juuri tahtia hidasta, mutta ainakin maisemat muuttuvat. Ensi viikolla tähän aikaan ollaan jo kaukana kotoa. Kalifornia, here we come!

Käyhän kurkkaamassa muita toukokuun kollaaseja Pieni Lintu -blogista.

4 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!