sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Futisgolfia ja muuta mukavaa
Hiekkaleikkejä, lenkkeilyä, kauniita maisemia, uimista, leikkipuistoilua, veivausta, skuuttausta, pyöräilyä, keilausta, grillausta, futisgolfia. Aurinkoloma parin tunnin päässä kotoa.

Täällä Katinkullassa oltiin viimeksi huhtikuussa ja silloin viikonloppu hurahti vauhdilla ohi. Lasketeltiin, uitiin kylpylässä, touhuttiin Angry birds -puistossa. Nyt kesällä tarjontaa on vähintäänkin yhtä paljon.

Uusimpana tuttavuutena käytiin tänään testaamassa futigolfia. Rata oli rakennettu golf-radan yhteyteen. Yhdeksän reiän rata, jossa jalkapallolle oli oma reikänsä vähän matkan päässä golf-reiästä. Periaatteessa olisi voinut pelata sekä tavallista golfia että futisgolfia yhdessä, mutta koska meidän porukassa ei ole yhtään golfaajaa, saatiin nauttia golf-kentän upeasta viheriöstä luvan kanssa palloa potkien. Oli muuten mukavaa, vaikka itse en todellakaan ollut lajissa kovin hyvä. Kyllä se oli tuo perheen pieni jalkapalloilija sekä porukan nuoret miehet, jotka veivät tässä taidoillaan. Futisgolfaamaan pääsi ihan ilmaiseksi jalkapallon EM-kisojen kunniaksi. Kannattaa käydä kokeilemassa, kun tällä suunnalla liikkuu!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta :)
  Ihanaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kiva Juhannus teillä ollut! Tuota futisgolfia pitää ehdottomasti päästä kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, kun tilaisuus tarjoutuu. Oli hauskaa!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!