torstai 2. kesäkuuta 2016

Opettajille


Taas on se aika vuodesta, kun saa miettiä, miten kiittää ihania opettajia ja hoitajia tekemästään arvokkaasta työstä. Yllättäen meillä päädyttiin pistämään kakkutehdas pystyyn. Hieman kiire tuli, kun päiväkodilta lähtiessa selvisi, että yksi kuopuksen hoitajista ei ole enää huomenna töissä. Värkkäsimme tytön kanssa kolme Hyvää kesää -kakkua iltapäivällä ja ehdimme nippanappa viedä ne ennen neljää perille. Toki pohjat ja täytteet olivat valmiina, muuten se ei olisi onnistunut. Viisivuotias huolehti koristelupuolesta itse. 

Pojan opettaja saa liitutauluaiheisen kakun, johon poika toivoi  kuvaa hänestä ja opettajasta. Tikku-ukkotaidetta kummallisempaa en tähän hätään keksinyt/jaksanut miettiä, mutta lopputulos on aivan hauska.

Esikoisen opettaja jäi lomalle jo aiemmin, eikä hänelle kakkua ehditty leipoa. Mietin, mistä itse tykkäisin ja päädyin ostamaan pari lehteä ja suklaata. Nuo suklaat kivoilla teksteillä on mukavia antaa. Ajatuksena tässä oli toivottaa opettajalla rentouttavia lomahetkiä.

Nyt pitäisi vielä miettiä jotain pientä kivaa omille oppilaille, kun neljän vuoden mittainen yhteinen taival päättyy ylihuomenna.

  
 
5 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!