lauantai 1. lokakuuta 2016

Tervetuloa Lokakuu

Kuukaudet vierii niin vauhdilla. Syyskuukin on jo takana. Esikoisen kymmenenvuotissynttärit juhlittu ja kuvista päätellen muutamat muutkin kahvit juotu. 

Ruska on ollut upea, niin pihalla ja omassa kunnassa kuin Iso-Syötteelläkin. Onneksi on saatu nauttia siitä ihanan aurinkoisissa syysilmoissa ja hyvässä seurassa.

Sisustussaralla saatiin kotona vihdoin valmiiksi eteisen naulakkoprojekti ja vaikkei täydellistä eteistä varmaan olekaan, on tilanne nyt ainakin yhtä askelta entistä parempi. Lapsille riittää naulakoita sellaisella korkeudella, että he voivat niitä itse käyttää.

Syksyn väriä ja tunnelmaa on tuotu sisälle vaahteranlehdillä, kanervilla, kynttilöillä ja naapureilta saadulla ihanan syyssävyisellä kukkakimpulla. Muutoin jatketaan aika värittömällä musta-harmaa-valkoisella linjalla.

Lokakuu on toivotettu tervetulleeksi lasten kanssa laatuaikaa viettäen. Eilen käytiin pojan kanssa jalkapallopeliä katsomassa, tänään vietiin esikoinen Superparkiin ja käytiin pienempien kanssa Skidiparkissa ja Pancho Villassa esikoista odotellessa. Illalla vielä mentiin koko lapsikatraan kanssa Kauppakeskus Zeppelinin naisteniltaan ja jaksettiin jopa jäädä Anna Puuta kuuntelemaan. Ei paljoa unta tarvinnut odotella, kun kotiin päästiin kymmenen maissa.

Toivottavasti lokakuu jatkuu yhtä mukavissa merkeissä, ilman kiireen tunnetta.

8 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!