maanantai 24. lokakuuta 2016

Taas pysytään aikataulussa ja kynttiläarvonnan voittaja


Ihana lomapäivä takana. Viikonloppunakin oli mukavaa, mutta kyllä päivästä nautittiin tänään vielä enemmän, kun iskäkin oli kotona. Ehdittiin koko porukalla siivota pihaa, käydä luistelemassa jäähallissa ja ostoksilla hankkimassa pojalle kauan odotettu uusi pyörä sekä kaikille lapsille joulukalenterit. Illalla vielä leivottiin pitsaa ja askarreltiin. Vaikka olenkin vähän kateellinen kaikille ulkomailla lomailijoille, niin on se vaan mukavaa tämäkin.

Anyways, varsinaiseen asiaan.

Olohuoneessa kolmisen vuotta palvellut iso seinäkello sai siirtyä, kun jumppapatja otettiin käyttöön ja sen taustalla ollut seinä piti tyhjentää käsilläseisontaharjoituksia varten. Ihan hyvä niin, olinkin jo vähän kyllästynyt siihen. Muutenhan saman kellon olisi voinut siirtää, mutta sille riittävän isoa koloa ei olohuoneesta enää löytynyt, joten muutaman kellottoman päivän jälkeen piti päästä ostoksille.

Sokoksella vastaan tuli asemankellotyylinen ratkaisu, joka sopi tyyliltään oikein mukavasti tuohon matkalaukun yläpuolelle. Nyt tiedämme taas, paljonko kello on, vaikka ihmeen hankalaa on aluksi tottua näinkin pieneen asiaan kuin kellon paikan vaihdokseen. Vaistomaisesti sitä tyhjää seinää meinaa kääntyä katselamaan.

Eilen päättyi blogissani Puttipajan tarjoama kynttiläarvonta.
Tällä kertaa onnetar suosi Facebookin puolella osallistunutta Kirsi Saarikko.

Paljon onnea Kirsi!
Laitathan osoitetietojasi tulemaan minulle osoitteeseen hannamasi@gmail.com.

10 kommenttia:

 1. Kello on tosi kaunis ja sopii tuohon täydellisesti.
  Ihanaa viikkoa teidän perheelle.

  VastaaPoista
 2. Loma on aina loma,onko se sitten koti- vai ulkomailla.Itse tykkään välillä lähteä pois kotoa,siivoaisin kuitenkin koko ajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on. Kyllä minäkin tykkään käydä reissussa lomalla, vaikka toisaalta on ihana viettää osa siitä myös kotona.

   Poista
 3. Onnittelut voittajalle! Hyvä paikka kellolle ja ihanan tyylikäs, sopii tuohon todella kauniisti! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Meillä on kellonmetsästys menossa. Eteisen vanha kello lähti kirpparille ja sieltä uuteen kotiin. Nyt olen etsinyt eteiseen uutta mutta en löydä mieluisaa tai sit en osaa päättää minkä ostaisin. Teillä on niin kaunista ja valoisaa. Tuo matto on niin upea <3 Mistä se on jos saa udella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on niinkin eksoottisesta paikasta kuin H&M Homelta 😃 Se on ihanan iso, sellaista olin pitkään jo etsinyt. Valkoinen tosin ei ole helppo maton väri... Tuntuu, että imuroin sitä jatkuvasti, kun kaikki pienikin erottuu.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!