perjantai 14. lokakuuta 2016

Mustaa, valkoista, harmaata - rauhallista tunnelmaa kuistilla


Minä niin rakastan meidän takakuistia. Sen kautta kuljetaan harvoin ulos, oikeastaan sitä käytetään kulkureittinä vain paljuun mennessä ja kesällä ulkona syödessä. Siksi se poikkeaa täysin etukuistista, joka on aina enemmän tai vähemmän täynnä ulkovaatteita, kenkiä ja muuta sellaista. Tätä takakuistia on ilo sisustaa, koska se yleensä pysyy siistinä ja sen rauhallista tunnelmaa voi olohuoneesta käsin katsella tai sinne voi aika ajoin paeta omaan rauhaan lehteä tai kirjaa lukemaan.

Uusin tunnelman luoja kuistilla on Granitista ostetut pullolyhdyt. Kaikki tekstiilit ovat jo vanhoja, mutta olen vaihteeksi koonnut kuistillekin kokoelman kaapeista löytyvistä mustavalkoisista ja harmaasävyisistä tyynyistä, jotka edustavat minulle rauhaa ja harmoniaa. Kesäisin kuistilla on pastellin sävyjä, mutta näin talven lähestyessä tekee mieli karsia hempeitä värejä pois, enkä ole syksyn värien suurkuluttaja, vaikka ne kauniita ovatkin.

Syksyn värejä on kuitenkin kynttilöiden verran lisäilty olohuoneeseen. Täytyy ensi viikon aikana tehdä niistä syyspostaus ja ihanaa arvontaakin on luvassa.

Sitä odotellessa rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Me vietetään sitä pitkästä aikaa lasten serkkujen kanssa, vaikkakin äidin viikonloppua taitaa lähinnä värittää koepinon selätys. Kaikki hommat syysloman alta pois.  


12 kommenttia:

 1. Kaunista, viihtyisää ja kodikasta! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Kaunista! <3 Ihanan näköiset lasipullot :)

  VastaaPoista
 3. Teidän takakuisti om kyllä aivan ihana <3
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Moi!
  Klikkailin itteni jotain kautta ihanaan blogiisi ja jäin lukijaksi. Ihana tuo kuisti ja niin kauniit nuo lasiset pullot<3
  Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että löysit tiesi tänne ♥ Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 5. Näyttää niin kutsuvalta, mäkin mielelläni kävisin vaikka koepinon läpi jos saisin tehdä sen tuolla kuistilla :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä<3

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!