maanantai 10. lokakuuta 2016

Ketäpä eivät lahjat piristäisi?


Siis ihan oikeasti. Onko joukossamme sellaisia, jotka eivät ilahtuisi pienistä lahjoista?
Minä nautin niin siitä, kun saan turhaa tavaraa kotoa tyhjennettyä ja välillä tavaranpaljous ahdistaa, mutta silti pienet, kauniit yllätykset piristävät.

Eiliseltä brunssilta saimme juuri tällaisen pienen piristysruiskeen lahjapussin muodossa. Lahjat oli pakattu Support your local -kassiin, joka muistuttaa meitä siitä, että on tärkeää kannattaa paikallisia yrityksiä, että palvelut säilyisivät.

Kassin sisältä löytyi ihastuttava maitopurkkia muistutta paketti Myssyfarmilta. Paketissa oli luomurypsiöljyä ja neulottu villapanta. Myssyfarmin tuotteisiin on merkitty neulojan nimi ja villa tulee farmin omista lampaista. Vimassa on Myssyfarmin pipoja myynnissä, ja tämän lahjaksi saadun pannan nappari meidän kymmenenvuotias heti käyttöönsä.


Kuudes maku oli muistanut meitä pienellä namupussilla ja erilaisilla teemauilla. Pitäisi käydä liikkeen laajaksi kehuttuun valikoimaan tutustumassa kunnolla, melkoinen teenjuoja kun olen.


Kukkakauppa Kanervasta saimme syksyisiä servettejä. Servettejä ei koskaan ole liikaa ja niitä tykkään itsekin antaa lahjaksi, kun kuitenkin käyttötavaraa ovat.


Beauty Spot lahjoitti Diego dalla palman tuotepussukan, jonka aion säästää tulevia reissuja varten.


Sokerina pohjalla olivat Balmuirin keittiöliina ja kynttilä. Kynttilässä on mieto tuoksu ja vaikka pääni ei kestä oikein tuoksukynttilöitä, on tämän mieto, puhdas tuoksu jotenkin koukuttava ja sitä on poltettava aina pikkuhetki kerrallaan. Sen verran kuin pää antaa myöten.

Keittiöliina pisti keittiön ihan uuteen järjestykseen. Miten yhdellä tavaralla voikin olla sellainen vaikutus, että se inspiroi miettimään koko sisustusta uusiksi. Pistän vielä huomenna lisää kuvia Balmuirin liinan uudesta osoitteesta ja sen hyvästä vaikutuksesta keittiön järjestykseen.  8 kommenttia:

 1. balmuir <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva lahjapussukka. Tykkäsin.
  Minulla on vähän sama noiden tuoksukynttilöiden kanssa, mutta onneksi löytyy niitäkin mitä voi polttaa. Kuten Puttipajan kynttilät. Balmuiria en ole vielä raaskinut polttaa :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania lahjoja. Ihan mahtavaa saada lahja, kun saat samalla tietää mistä sen materiaali on tullut ja kuka sen on tehnyt.
  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihastuttavia kuvia olet saanut loihdittua näistä lahjoista.
  Juu, siinä olet kyllä oikeassa, että kukapa ihanista lahjoista ei tykkäisi? Minä ainakin tykkäsin ja nämä lahjat olivat niin laadukkaita että jos ne eivät jollekin kelpaa niin minulle ne ainakin kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan kelpaavat ja nämä olivat todellakin erityisen onnistuneita yllätyksiä. Tuo Balmuirin keittiöliina on aivan ♥

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!