sunnuntai 13. elokuuta 2017

Vessahommia


Mies ei oikein ole taipunut ihan oikein vessaremontin tekoon (kaakeleiden vaihtoon jne.), joten tässä vähitellen olen tuunaillut tätä eniten vieraiden käytössä olevaa wc-tilaa itselle mieluisammaksi. Aluksi maalasin seinät: Yläosan pinnan sain elävännäköiseksi valkoisella Jean dArcin kalkkimaalilla ja ruskealla vahalla. Seinien alaosan maalasin v33-kaakelimaalilla, jolla sain mielestäni siistin lopputuloksen myös kukkakuvioisen boordikaakelin päälle (mieluummin tämän olisin kokonaan poistanut, mutta valkoiseksi maalattuna pienempi paha kuin ennen :D). Seinien valmistuttua maalasin lattiakaakelit niin ikään v33-kaakelimaalilla, mutta lattialle tarkoitetulla versiolla. Lattian lopputulokseen olen seiniäkin tyytyväisempi, niistä tuli todella siistit ja kauniin sävyiset - ehkä alla olevan laatan väri oli seinien sinertävää laattaa helpompi peittää. Lisäksi maalasin ja hioin nurkassa olevan hyllyn.

Näistä maalaushommista on jo pitkä, pitkä aika, mutta muodonmuutos sai viimeistelynsä vasta tänä kesänä, kun vihoin ompelin pikkuikkunaan harmaan pellavaverhon ja virkkasin lattialle Juhannusruusu-maton. Lisäksi ostin pari metallilankakoria säilytykseen. 

Lattialla oleva Carpe Diem -koroke on kirpparilöytö ja käsisaippuoita olen hamstrannut mm. Lagerhausista ja Flying Tigerista.

Harmi, ettei minulla ole kuvia lähtötilanteesta parin vuoden takaa, tila on nyt alkuperäiseen verrattuna jo oikein kelvollinen, vaikka laattoja ei lähdetty vaihtamaan tms.
3 kommenttia:

  1. Hyvä siitä tuli, turha kaakeleita vaihtaa, kun nyt on kaakelimaalit keksitty :D Kaunis matto ja verhot. Hyvä kokonaisuus! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. alku tilanteen kuva olisi hyvä,

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!