perjantai 4. elokuuta 2017

Hei hei Helsinki


Helsinki <3

Kesäloman viimeinen reissu tehtiin esikoisen kanssa ja aivan sattumalta tulevan vitosluokkalaisen ystävä äitinsä kanssa oli varannut täsmälleen samat lennot, joten saimme mukavaa seuraakin.

Tyttö halusi Lintsille, äitiä kiinnosti päästä pitkästä aikaa Suomenlinnaan. Ensimmäinen päivä vietettiin yhdessä huvipuistossa, mutta kun neiti sai enon, tädin ja tädin miehen vielä toiseksi päiväksi Lintsiseuraksi (ranneke toiseksi päiväksi maksaa vain 10€), minä karkasin omille poluilleni meren ääreen - Suomenlinnaan ja Hernesaareen. Suomenlinnan tunnelma oli ihanampi kuin muistinkaan ja Hernesaaresta aivan upeat näkymät merelle. Kastuin ihan kunnolla sadekuurossa sinne kävellessä, mutta palkinnoksi sateen läpi tallustamisesta määränpäässä odotti kaunis sateenkaari.

Yhdessä ehdittiin myös shoppailla (SuperDrylla Kluuvissa oli paljon tuotteita hyvässä alessa ja koko kesän ajan metsästämäni farkkuhame löytyi lopulta Odd Mollylta) ja käydä testaamassa Allas Sea Poolin lämpimät altaat ja herkulliset bagelit. Magnumin jätskibaarin sokeriövereihin oli hyvä päättää tämä tyttöjen reissu. 

Helsingissä on niin paljon nähtävää ja tehtävää, että onneksi minulla on seuraavat lennot jo tiedossa. Jospa silloin kiertelisin niitä sisustuspuoteja tai löytäisin tieni jollekin keikalle tai herkulliselle illalliselle, silloin kun matkassa ei ole lapsia.

Kaikki Helsinki-vinkit ovat edelleen tervetulleita!  
    

2 kommenttia:

 1. Ihanan puuhakas Helsingin reissu teillä on ollut. Upea tuo auringonlaskusta otettu kuva.
  Mukavaa viikonloppua Hansu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on paha tapa aina buukata loma täyteen ohjelmaa 😅 Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!