sunnuntai 6. elokuuta 2017

Hämärtyvät illat ja lähestyvä arki


Aivan yhtä äkkiä ja yllättäen kuin illat keväällä aivan huomaamatta kirkastuvat, ne alkavat syksyllä varkain hämärtyä. Arki lähestyy väistämättä ja viikonlopun harmaa sää on muistutellut tulevasta syksystä. Jo parina iltana peräkkäin on tehnyt mieli sytytellä kynttilöitä ja fiilistellä sohvan mutkassa.

Tänään päivä vierähti pojan jalkapalloturnauksen ja talkoilun merkeissä. Jääkiekkokausikin on pyörähtänyt käyntiin ja itse palaan tanssisaleihin huomenna. Työt alkavat tiistaina.

Arki kaikkine kiireineen vähän hirvittää - eihän tästä rennosta lomafiiliksestä ja kiireettömistä aamuista haluaisi millään luopua. Toisaalta ajatus ei kuitenkaan ahdista. Vuoden kierto kuuluu asiaan ja aikataulut tuovat ryhtiä ja selkeyttä päiviin. Sitä paitsi syksylle on monta ihanaa suunnitelmaa, joita odottaa.

Kyllä tämä tästä, kynttilän valossa.

Ja hei, eivät ne kesäpäivät silti ihan vielä ole ohi, eiväthän?

3 kommenttia:

 1. Toivon mukaan ei vielä kesäpäivät ole ohi. Tänään kyllä jo paleli, kun lähdin kesävaatteilla pyöräilemään. Pitikin vaihtaa pitkähihaista päälle. Mutta hiukan ahdistaa loman loppu, kiitti lohduttavista sanoista. Sitähän se on tämä ajan kiertokulku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen täällä piti tosissaan pukeutua kunnolla, kun lähti koko päiväksi jalkkiskentän laidalle, mutta tälle viikolle on luvattu lämpimämpää 👍🏻 Mielumminhan tätä lomaa katkaisua edelleen, mutta pitää vaan pitää katse seuraavissa 😏

   Poista
 2. Tänään kyllä kaihoten mietin lomapäiviä, kun seisoin hoitolasten kanssa kaatosateessa ja oma takkini ei kestänytkään sitä saderyöppyä...Huh!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!