sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kevättä rinnassa ja arvontamuistutus


Ihana auringonpaiste, lupaus keväästä vihdoinkin! Ulkona tarkenee sisävaatteilla ja lenkillä hupparikin tuntui olevan liikaa. Aivan huippua! Vaikka toisaalta niin hullua, kun katselee pihalla olevaa lumimäärää - liekö sitä vielä jäljellä kesäkuussakin :D

Meidän viikonloppureissu mummolaan peruuntui ja harmittaa, että seuraava mahdollisuus on ehkä vasta parin kuukauden päästä. Toisaalta kiireetön viikonloppu omalla tontilla on tehnyt myös hyvää. Pitkä lista rästihommia on hoidettu: talvivaatteet ovat vaihtuneet eteisestä keväisempiin ja puuttuvia on laitettu tilaukseen, olohuone on saanut uuden järjestyksen ja verhot vaihtuneet kevyempiin (ks. alla oleva kuvapari), laskuja maksettu iso pino, tavaraa pistetty myyntiin jne. Silti on jäänyt aikaa myös leipoa, katsoa jääkiekkoa lasten kanssa, lenkkeillä, lukea lehteä. Piristää itseä neilikoilla.

Ja muistakaapa, että vielä on mahdollisuus päästä katsastamaan uuden vinkit kevään sisustukseen Rakentaja -messuille. Lippuarvonta vielä tämän päivän ajan voimassa täällä.    
 

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle Hansu <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis olohuone teillä ja ihanasti viherkasveja. Jos ennusteisiin on uskomista, niin kauniista kevätpäivistä saadaan nauttia tälläkin viikolla!
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!