torstai 26. huhtikuuta 2018

Kun ei kauppaan ehdi, niin posti tuo: Kevätvaatteiden metsästystä


Onhan minusta tuntunut jo ties kuinka monta vuotta, että meidän elämä on kiireistä, mutta jotenkin taas tänä keväänä kiire tuntuu yltyneen entisestään. Töissä on päättymätön lista asioita koko ajan mielessä, eikä tilanne helpota kotona. On toki hetkiä rauhoittumisellekin, mutta kyllä muistikapasiteetti alkaa olla ihan äärirajoilla ja joka paikka täynnä muistilappuja. Ärsyyntymiskynnyskin hetkittäin kohtalaisen pieni...

Onneksi nämä kiireet ovat pääosin toinen toistaan mitä ihanampia asioita. Siksi niitä jaksaa. Tanssia on haukannut ison osan meidän arjesta, mutta onhan se vaan niin ihanaa. Viime viikonloppuna pienin kisaili ikäkausimestaruudesta, tänään oltiin esikoisen kaveriporukan kanssa PowerMoverissa tyttöjen itsetekemällä koreografialla. Kyllä on saanut olla ylpeä!

Kiireen keskellä ei ole juuri ehtinyt kauppaan kevätvaatevarastoja täydentämään. Sen sijaan nettikaupat ehdin selata läpi pari viikkoa sitten, kun mummolareissu peruuntui ja vietimme viikonloppua kotona jumissa. Nyt noita paketteja putkahtelee päivittäin, taitaa ihan miestä hirvittää. Onneksi osa lähtee palautukseenkin.

Itselle mieluisimmat hankinnat ovat olleet nämä Niken tennarit ja Noshin pirteä keltaraidallinen pipo.  Lapuan kankureiden valkoinen pellavahuivi täydentää kokonaisuutta hienosti. Kyllä kelpaa! Nyt pitäisi vaan näihin löytää sopiva (parka?)takki. Onko kenelläkään vinkkejä...?


4 kommenttia:

 1. Onneksi posti kulkee ja toimittaa tilaukset lähes kotiovelle. Vaikka, välillä harmittaakin kun ei käytä kivijalkakauppoja!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat ostokset. Zalandolla oli joitain parkatakkeja.
  Mukavaa viikonloppua Hansu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasinkin Zalandolta pari testiin, mutta kumpikaan ei miellyttänyt 😞 Pitäisi kai yrittää uudestaan.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!