sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Minun joulu tulee tekemällä, joulukalenteri nro 1 valmis


Täällä ollaan jo ihan joulunvalmistelufiiliksissä! Lapset laskevat öitä joulukuuhun. Koristeita löytyy varastosta enemmän kuin omiksi tarpeiksi, mutta silti tekee mieli aina askarrella jotain uutta. Minulle joulu tuntuu tulevan väkertelemällä.

Marraskuun aloitetaan ainakin joulukalenterien tekemisestä. Tämän kalenterin pienet pahvilaatikot tilasin joku joulu sitten, mutta silloin ne eivät ehtineet ajoissa. Onneksi ne tänä vuonna osuivat silmiin jo isänpäiväviikonloppuna ideakin löytyi pian.

Liimasin laatikot toisiinsa kiinni Erikeeperillä ja hyvin näyttää kuusi pysyvän myös pystyssä. Numerot oli helppo painaa kotoa löytyneillä leimasimilla. Jos leimoja ei ole, on marketeissakin nykyään hyvät valikoimat numerotarroja meille kalenteriaskartelijoille. Sisällä on mitäpä muutakaan kuin karkkia mukavilla teksteillä höystettynä.

Ystävältä kuulin, että vastaavia laatikoita olisi saatavana ainakin Tigerissa.


Askartelun iloa!

2 kommenttia:

  1. Tämähän on kiva idea! Tein tänä vuonna joulukalenterin miehelle (käytin ruskeita paperipusseja). Mutta se, että missä se kalenteri roikkuisi, on suurempi pulma. ;) Tuollaisen kuusijoulukalenterin voi laittaa vaikka lipaston tai pöydän päälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä kyllä pysyi tosiaan kivasti pystyssä :) Minä tein lapsille tänä vuonna myös roikkuvia kalentereita. Yhden ripustin puolapuihin, yhden puunoksaan ja yhden sellaiseen rautakehikkoon :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!