lauantai 5. joulukuuta 2020

Viides joulukuuta: Lahja kahdeksanvuotiaalle tytölle (Joulupuu-keräys)

 


Joulupuu-keräys on ihana, konkreettinen tapa ilahduttaa eriarvoisessa asemassa olevaa lasta tai nuorta jouluna. Konkreettisen lahjatoiveen toteuttavat mielellään myös lapset. Hekin mielellään ostavat jotain toiselle samanikäiselle tai toiselle, joka toivoo jotain samankaltaista, mistä itsekin tykkää. Antamisen ilo on ihana ilo. 

Meidän paikallisesta kirjastosta löytyy tänä vuonna Joulupuu ja siitä heti silmiini osui kahdeksanvuotiaan toive isosta eläinpehmosta. Oma kohta kymmenenvuotias on aina ollu kova pehmolelujen perään ja vuosi tai kaksi takaparin joulupukin kirjeessä oli täsmälleen sama toive. Arvasin, että hän samaistuisi tähän ja olisi ihana käydä yhdessä valitsemassa lahja.

Tänään aamulla paketoitiin yhdessä valittu nalle isoon pakettiin ja ensi viikolla viedään se odottamaan toimitusta eteenpäin. 

Tänä vuonna Limingan Joulupuu-keräyksen paketit kerätään jo 12.12. mennessä, koska pelkona on, että  koronatilanteeen takia kirjaston aukioloajan kapenevat entisestään. Ainakin tällä viikolla puussa oli vielä paljon toiveita jäljellä. Käyhän nappaamassa omasi!

Joulupuu-keräykseen voi osallistua myös sähköisesti lahjoittamalla rahaa, jolla ostetaan lahjoja. Tietoja nettisivuilta, linkki alla.

Valtakunnalliset Joulupuu-keräyksen sivut:

Limingan seudun Joulupuu-keräyksestä tietoa 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!