tiistai 8. joulukuuta 2020

Joulukuun kahdeksas: kransseista innostunut

 

Ihanat ystävät tarjosivat minulle nelikymppislahjaksi iltapäivän kukkien ja sisustuksen parissa. Saimme tietoa kimppujen sitomisesta ja teimme kransseja. En olisi ikinä uskonut, miten hienon kranssin saan omin käsin aikaan. Tuon iltapäivän tuotos vilahteli postauksessa marraskuun lopussa:

Uusilla valaisimilla lämpöä ja valoa sisustukseen

Kranssikurssista innostuneena uskalsin ostaa vihreitä kotiin ja alkaa askarrella itse toista kaakeliuunin kylkeen. Kukkateippiä metallirenkaan pintaan parempaa kiinnityspinta takaamaan ja sen jälkeen rantalangalla kieputtamaan ylhäältä alaspäin. Mitään tarkempaa suunnitelmaa ei tarvita, antaa mennä vaan. Vihreän sävyt sopivat ihanasti yhteen ja rentous on tässä valttia, ainakin minun makuuni. Tästä tosi tuli vähän toispuoleinen, mutta ei haittaa sekään.

Kranssin tarpeet löytyivät pääosin ihan Prisman kukkahyllyltä ja vähän täydennystä ostin kukkakaupasta.

Kranssiaskartelu on ihanaa puuhaa myös yhdessä ystävien kanssa!









4 kommenttia:

  1. Kaunis kranssi ja hienosti sopii tuohon takan kylkeen :) Itse jo hankin myös tarvikkeet kranssiin, mutta saa nähdä ennätänkö tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kranssin teko on mukavaa. Toivottavasti sinäkin ehdit sen pariin. Minä hain vielä yhden eukalyptuksen oksan. Jospa saisin viikonloppuna vielä ihan helpon kranssin tehtyä lasioveen.

      Poista
  2. Voi miten kauniin kranssin teit. En olekaan vielä tehnyt joulukranssia, joten voisinkin ottaa sen kohta työn alle.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Hansu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole aiemmin tehnyt muuta kuin tosi yksinkertaisia eukalyptus-kransseja. Tämä oli tosi mukavaa ja palkitsevaa puuhaa. Ihanaa viikonloppua sinne!

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!