torstai 2. helmikuuta 2017

Helmikuu ja Helsingin tuliaiset


Tammikuu vaihtui helmikuuksi melkoisessa kiireessä. Pari iltaa töissä on venynyt niin pitkiksi, että on saanut alkaa lapsia laittaa nukkumaan, kun on kotiin päässyt. Aikaa vienyt projekti on kuitenkin toistaiseksi valmis ja voi taas keskittyä perustyöhön ja perhearkeen, mikä jo sinänsä on ihan riittävän kiireinen yhdistelmä.

Ensimmäinen rauhallinen koti-ilta vähään aikaan tuli tarpeeseen. Olen ehtinyt järjestellä paikat ja imuroida, sytytellä kynttilät ja istua hetken rauhassa sohvalla. 

Olohuoneen sisustuksessa on pieniä ripauksia keväästä - Helsingistä toin H&M homelta itselleni uuden tiikerityynyn ja yläkerrasta tytön huoneesta hain pienen ripauksen vaaleanpunaista kaiken valkoisuuden keskelle. Sisustuslehtiä jälleen kerran selailtuani tuntuu, että kaipaisin ehkä entistä enemmän luonnon sävyjä olohuoneeseen ja muihinkin huoneisiin, paluuta ainakin jonkinlaiseen määrään beigeä valkoisen kaverina ja erityisesti aitoja luonnon materiaaleja ja puun sävyjä. Katsotaan, mitä kevät tuo tullessaan.

Olohuoneen liikuntanurkkaus on saanut oman lisänsä, kun mies sai asennettua kuopuksen joululahjaksi saaman trapetsin kattoon kiinni. Jospa saisin siitä kuvia otettua viikonlopun aikana.

Tsemppiä perjantaille ja rentouttavaa viikonloppua!6 kommenttia:

 1. Kevään edetessä. pieniä värien muutoksia sisustukseen, saattaa tulla itse kullekin :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Ihana tyyny. Itsekin kotiuduin töistä vasta tunti sitten. Ihan olen valmis jo nukkumaan. Tsemppiä perjantaihin <3

  VastaaPoista
 3. Onpa sinullakin ollut pitkä päivä. Onneksi viikonloppu on lähellä ❤

  VastaaPoista
 4. Niin ihanan ja kauniin näköistä, että sulan! 😍

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!