sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Helsinki 


Sumuinen ja sateinenkin Helsinki on illalla ja yöllä kaunis valoloistossaan.

Viikonloppu vierähti ihanassa naisseurassa rupatellen, herkutellen, Educa-messuja kiertäen ja pääkaupunkia ihastellen. Jalkoja ei juuri ehtinyt lepuuttaa, kun piti painaa menemään koko perilläoloaika.

Educa-messujen tarjonta pisti ensikertalaisen pään ihan pyörälle eikä puoliakaan ehditty nähdä ja kokea. Muutama hyvä käytännön vinkki tarttui matkaan, paljon suklaata mahaan ja mukavia tuomisia töihin, omille lapsille ja itselle. Maaret Kallion luento oli juuri niin ihana kuin osasin odottaa ja toivoa.

Leonardo'sista saatiin herkulliset pitsat ja illan kruunasi kahvit ja lasillinen kuoharia upeassa Kappelissa. Sauna ja iltateet sekä tuntikaupalla maailman parantamista hotellilla takasi sen, että nyt väsyttää, mutta mieli on iloinen ja olo onnellinen.

Jostain pitäisi vielä kerätä niitä fyysisiä voimia illan tanssitunnille ja alkavaan arkeen.
Pieni keuhkokuumepotilaskin taitaa vihdoin olla eskarikunnossa.

2 kommenttia:

 1. Ihailen Helsingin kauneutta aina kuvista. Kaduilla kulkiessa unohtaa välillä katsella, miten kauniissa maisemissa saa kuljeskella. Nykyään tulee tosi harvoin enää käytyä Helsingissä, kaikki tarvittava on täällä Espoossakin.
  Ihanaa kun potilas on jo kunnossa.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama se itsellä tahtoo olla Oulun mittakaavassa. Harvoin tulee kaupungille lähdettyä tai varsinkaan san kauneutta ihasteltua.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!