sunnuntai 8. tammikuuta 2017

My kind of livingroom
Viimeistä lomapäivää viedään.

Kadonnut sisustusinspiraatio palasi ainakin sen verran, että sain olohuoneen laitettua mieleiseeni kuntoon. Nyt se taas kestää katseita - ainakin hetken :D

Paluu arkeen huomenna voi olla raju, mutta hyvillä mielin se otetaan todella rennon loman jälkeen vastaan. Olo on niin levollinen, että jospa tämä tunnelma ainakin osittain säilyisi arjen pyörteissä.

8 kommenttia:

 1. Kivaa paluuta arkeen!
  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on tosi kaunista, ihania yksityiskohtia. Kelpaa tuota ihailla ja katsella.
  Iso toi kukka, onko se joku palmun tyyppinen. Näyttää viihtyvän melko pienessä ruukussa, vai onko se pieni, täältä kun katsoo se on pienehkö :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on traskkipuu. Mies osti sen reilu kymmenen vuotta sitten, kun esikoinen syntyi. Olen maailman huonoin viherpeukalo, mutta tuo kasvaa sinnikkäästi vuosi vuodelta isommaksi enkä minä meinaa pysyä perässä. Siksi ruukkukin on taas ehtinyt käydä pienehköksi, pitäisi ehkä hommata isompi 😃

   Poista
 3. Ihana koti ♥ Meillä myös uusin kasviostos on traakkipuu, saa nähdä kauanko saan pidettyä hengissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Toivottavasti traakkipuu viihtyy teillä yhtä hyvin kuin meillä! 😃

   Poista
 4. Onpa ihanan näköistä! Mistä olet tuon ison valkoisen maton hankkinut? Näyttää tosi kivalta, itselläni jo pitkään ollut hakusessa samantyylinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matto on H&M:ltä 😊 Se on tosi iso, sellaista olin itse pitkään etsinyt. Ostin maton viime syksynä. En tiedä, vieläkö niitä saa.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!