keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Järjestys uusiksi pojankin huoneessa  
 
Yhtä asiaa seuraa toinen, ja sisarusten on aina saatava sitä, mitä toisella on.
Näinpä meillä tytön huoneen järjestyksen vaihduttua oli poika vailla virkistävää muutosta omaan huoneeseensa. Yläkerran vinokattoinen huone ja puoliparvisänky ovat sellainen yhdistelmä, ettei montaa mahdollisuutta huonekalujen järjestämiselle ole. Aikaisempi järjestys oli se loogisin ja todennäköisesti toimivin, mutta kyllä tästä ainoasta toisesta vaihtoehdostakin tuli aika kiva - ja todellakin, vaihtelu virkistää niin äidin kuin pojankin mieltä! Parvisängyn pöytä on nyt ikäänkuin keskellä huonetta, mutta sen taakse jää mukavasti leikkitilaa ja toiselle puolelle lukunurkkaus. 

Oven viereiselle seinälle teippailin kollaasin muutamasti julisteesta, valokuvista, synttäreille tehdyistä photo booth -somisteista ja Kärppä-lipusta. Teippitarhan washiteipit ja vähän teippejä leveämpi teippitapetti ovat kyllä niin helppo tapa tuunata huonetta. Noilla ohuillakin teipeillä kuvat ja kortit kiinnittyvät hyvin seinään, mutta toisaalta ne saa helposti ja siististi irti heti, kun haluaa.

Tänään tuo seinällä näkyvä, pojalle tärkeä Kärppä-lippu sai lisäarvoa, kun Lasse Kukkonen vieraili meidän koululla ja kirjoitti siihen nimmarinsa. Aivan ihana, että urheilijat rantautuvat lasten joukkoon ja antavat mahdollisuuden tällaisille elämyksille. Lasse  tänään jututti hetken meidän tokaluokkalaista jääkiekonpelaajaa ja kohtaaminen jää varmasti tärkeänä mieleen pitkäksi aikaa.

7 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää muutos. Voi miten upeaa saada pelaajan nimmari ja laittaa se esille omaan huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä ihana, kun saatiin tuollainen lasten idoli koululle nimmareita jakamaan 😊

   Poista
 2. Kiva tuo kollaasi ja muutenkin viihtyisä valoisa huone!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Itsekin tykkään tästä, vaikka -tai ehkä jopa sen takia että - poikkeaa aika paljon muun kodin linjasta.

   Poista
 4. Tosi kivan näköinen huone. Hienot värit, kiva toi suomen lippu.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!