sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Tammikuun tunnistaa tulppaaneista ja taudeista


Voiko kukaan, joka katselee toisten ihania kuvia tulppaaneista ja niiden tuomasta keväisestä tunnelmasta olla ostamatta niitä itse? Pitkään minäkin kestin, mutta eilen ostin tämän kevään ensimmäisen kimpun. Kontrastiksi poimin pihalta myrskyssä tippuneita lehtikuusen oksia.

Kevään tulon tunnistaa tulppaaneista ja ihanasti pidentyvistä päivistä, mutta taudit taitavat olla yhtä varma merkki. Koko syyslukukauden aikana en ollut päivääkään pois töistä lasten sairasteluiden takia. Nyt kuopus on ollut kuumeessa tiistaista asti ja kuume kävi vielä tänäänkin yli 39:ssä. Ihme on, jos ei tartu meihin muihin. Migreeniä kyllä itselle meinaa puskee kuumeen sijasta.

Taudeista huolimatta meillä on ollut aika virkistävä viikko. Pikkuneiti on ollut tosi hyvässä kunnossa tilanteeseen nähden ja on yhdessä touhuttu ison legourakan parissa, kuten perjantain postauksessa jo kerroinkin.

Keskimmäinen on käynyt kaverin synttäreillä, saanut koulussa onnistumisen elämämyksia luistelusta ja (urheilijapojalle ehkä hieman yllättävästi) sormivirkkauksesta. Pojalle olen saanut houkuteltua kavereita breakdance-tunneilla ja sain nauraa vedet silmissä perjantaina heitä kuskatessani.

Isoimman kanssa vietettiin laatuaikaa eilen kaupungilla. Käytiin vanhempi-lapsi-tanssitunnilla kokeilemassa katutansseja. Uutta meille molemmille, hauskaa oli! Sen päälle vielä karattiin vähän shoppailemaan ja ravintolaan syömään.

Toivottavasti auringonpaiste jatkuu ja taudit alkavat helpottaa.


8 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista potilaalle ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Paranemista potilaalle ja voimia koko perheelle! Tulppaanit ovat niin ihanan keväisiä, harmi vaan, kun kestävät niin hetken :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi tosiaan, ettei iloa riitä kovin pitkäksi aikaa.

   Poista
 3. Tulppaanit ovat kyllä kevään tuojia. Toivottavasti tauti hellittää ettekä muut sairastu. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinnikäs tauti on, mutta eiköhän se joskus hellitä...

   Poista
 4. Tulppaanit ovat kauniita, mutta aika lyhkäisestä ovat kauniita.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!