tiistai 24. tammikuuta 2017

Saa kurkistaa - pikkuneidin vaaleanpunainen unelma


Viikko on vietetty kotossalla pienimmäisen kanssa. Neitiä vaivaa elämänsä sitkein flunssa. Aamulla näyttää aina lupaavalta, mutta eilenkin viiden maissa alkoi kuume nousta ja mittari kipusi taas 38:aan. Katsotaan, miten tänään käy... Tulehdusarvot ovat kuitenkin niin matalat, että joku sitkeä virus se nyt vaan pitää lämpöä ja yskää yllä.

Onneksi tämä eskarilainen viihtyy hyvin sisälläkin ja keksii itselleen tekemistä. On toki katsottu telkkaria ja pelattu padilla, mutta myös rakennettu legoja ja piirrelty - ja viimeisimpänä pistetty neidin huone uuteen uskoon. Vaihtelu virkistää ja omassa sängyssä nukkumisestakin on tullut taas hetkeksi paljon houkuttelevampaa ;)

Blogia pitkään ja tarkasti seuranneet tietävätkin, että kuopuksen huone on itseassa osa yläkerran tilavaa aulaa. Tytön "huone" on rajattu aulakäytävästä kattokiskoista roikkuvilla pellavaverhoilla. 
Nyt asetimme tytön sänkynä toimivan isoisomummolta perityn puusohvan tuota verhoseinämää vasten, jolloin huone rajautui entistä selkeämmin. 

Tyttö sai joulukuussa synttärilahjaksi puolapuut, Niistä on riittänyt iloa tytölle itselleen, mutta myös sisaruksille ja kavereille. Olisin ollut valmis laittamaan puolapuut olohuoneeseenkin, mutta lahjan saajalle oli tärkeää, että ne tulevan omaan huoneeseen, vaikka tilaa on rajallisesti.Puolapuiden lisäksi tärkeä elementti ahkeran piirtelijän huoneessa on työpöytä, jonka laatikot pursuavat erilaisia tehtäväkirjoja ja piirustuslehtiöitä. Pöydän päälle on asetettu Pökkylän punaselta tuvalta ostettu, tarralla tuunattu peili, johon viimeisimpänä teippasin vielä Desenion pikkuposterin tekstillä "You are beautiful". Peilin editse kulkeva viirinauha on itsetehty.Tämä eskarilainen nukkuu kotona aina vähintään viiden unikaverin kanssa, helposti kymmenenkin pehmoystävää voi sängystä löytyä. Sängyn reunan yli kurkistaa kummeilta joku vuosi sitten saatu keinuhevonen ja hyvänä lukuvalona toimii joulun alla paperipilleistä tehty timanttivalaisin.


Molempien tyttöjen kaverit leikkivät mielellään kuopuksen isolla barbitalolla.


Legot ovat hyvässä tallessa vitriinikaapissa yhdessä muutaman muun lelun ja valokuvien kanssa. Vitriini on ehdottomasti paras paikka legoille, jos ne haluaa koottuina säilyttää. Siellä ne eivät kerä pölyäkään!


6 kommenttia:

  1. Kaunis huone ja ihnasti sisustettu, kyllä siellä viihtyy! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis huone. Ihania pieniä yksityiskohtia, kiva oli kattella ja ihailla.

    VastaaPoista
  3. Ihana huone tosiaan! Ei ihme, että lapset viihtyvät <3 Pikaista paranemista pikkuiselle! :)

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!