torstai 5. tammikuuta 2017

Joulu pakettiin


Haikeilla mielin kannettiin kuusi tänään ulos ja laitettiin suurin osa joulukoristeista laatikoihin. Joitain tähtiä jätin vielä. Nyt on sisustusinspiraatio eksyksissä. Valkoisella kai tässä mennään kevättalvea kohti, mutta pitänee alkaa katsella muiden blogeja ja selailla sisustuslehtiä, että saisi jonkinlaisen vision siitä, miltä meidän kevät voisi tänä vuonna näyttää.

Ainakin kova tyhjennysinto olisi taas päällä. Tekee mieli karsia kaikkea turhaa ja pistää tavaraa pois. Jos kävisi ensitöikseen oman vaatekaapin läpi, mutta myös sisustustuotteista ja astioista löytynee paljon sellaista, mille ei enää ole käyttöä.

Tällä viikolla ei kuitenkaan ole jaksettu ottaa stressiä mistään. Vielä on kolme kokonaista lomapäivää jäljellä. Rytmit niin sekaisin, että arjen aloitus on varmaan melkoinen shokki, mutta on ollut ihana nauttia kiireettömyydestä ja aikatauluttomuudesta. On ehditty käydä uimassa ja leffassa, lapset ovat ehtineet nähdä kavereita ja ollaan vietetty aikaa koko perheellä.
Voi kun tämän kiireettömän olon saisi jotenkin jatkumaan arjen pyörteissäkin.

Rentoa loppiaisviikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Täällä myös tänään osittain siivottu joulut pois, (tekokuusi) vielä paikoillaan, ajattelin vasta maanantaina laittaa pois! Musta-valko-harmaa on täällä sisustus tällä hetkellä. Vaaleanpunaiset tulppaanit, pöytäkynttilät ja servetit ostin tänään kevään tulemista odotellessa :) Näillä mennään toistaiseksi :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä 😊 Viime vuonna meilläkin oli kuusi jopa vähän yli loppiaisen 😊

   Poista
 2. Meillä on sama edessä huomenna, joulukoristeet pääsevät huilimaan :) Ihanaa pitkää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia asioita olette tehneet lasten kanssa. Niin se vain on että joulu on pakattava, mäkin vähän haikein mielin. Uusia ideoita olis kiva saada.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin rytmit aivan sekaisin. Minä heräsin tänä aamuna ensimmäisenä ja kello oli jo 10.45 :)
  Ihanaa torstai-iltaa ja loppiaisviikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Meillä joulu on pääosin muuten jo paketissa, mutta kuusen purkaminen on vielä huomenna edessä. Tänään oli täydellinen kotipäivä, joten kuusikin sai vielä olla...ja onhan se vaan niin kaunis ♥ Tykkään aina vaan.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!