perjantai 20. tammikuuta 2017

Lego-koukussa  


Täällä on pienimmäinen ollut kolme päivää kuumeessa ja me on käytetty kotipäivät tosi hyödyllisesti legoraunioita korjaillen. Tai siis minä olen. Tyttökin välillä, mutta minä täällä olen se, joka jää näihin hommiin ihan koukkuun, kun kerran aloittaa. Kohta on molempien tyttöjen legosetit käyty läpi. Osa lähtee myyntiin, osa vitriiniin jatkamaan eloaan kokonaisena.

Onko täällä muita äitejä, jotka on ihan hulluna legoihin? :D
Miksei näin houkuttelevaa valikoimaa ollut silloin, kun me oltiin lapsia?

10 kommenttia:

 1. Silloin kun lapset olivat lego vaiheessa, huomasin usein jääväni yksin tekemään legoja kun lapset jo riensivät leikkimään jotain muuta. Se on ihanan rentouttavaa puuhaa.
  Mukavaa viikonloppua ja paranemisia potilaalle!

  VastaaPoista
 2. Itse olen vasta Legojen Dublo-asteella eli rakentelen 2,5 vuotiaan pojan tyttäreni kanssa Ryhmä Haun vahtitorneja tai sitten eläimille koteja. Se on meidän yhteinen ihana tekeminen, ostin jopa lisää dubloja, jottei tule riitaa vaan riittää molempien rakennella. Yksin en sentäs ole vielä alkanut rakentelemaan. Paranemisia ja luovia hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dublotkin on ihania. Meillä ne saa edelleen olla esillä pukkuvieraita varten.

   Poista
 3. Meillä laitettiin joulun alla suurin osa poikien legoista eteenpäin. Ehkä olisin innokkaasti koonnut legoja jos ne olis olleet tuollaisia kuin teillä, mutta meillä oli vain star warsia ja muita poikien juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin just ajattelin, että pitäs pistää pojan legoja myyntiin. Ei niillä leiki ja iso kasa on vain korissa sekaisin useasta eri sarjasta.

   Poista
 4. Kyllä, täällä toinen joka on jopa enemmän innoissaan legoilla rakenteluista ku lapset! Niin terapeuttista korjailla ja saada valmiiksi😄

  VastaaPoista
 5. Noiden koukussa olen ollut ensin omien lasten legoja. Sitten lastenlasten, pian on tuokin koukku aika ohi. Kannattaa nauttia nyt kun on sen aika.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!