sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uuden vuoden kattausVuosi vaihtui yhdeksän lapsen ja kuuden aikuisen voimin, kun saatiin eilen miehen siskot perheineen kylään. Ruuaksi nautittiin kotitekoisia hamppareita ja pöytä katettiin kullan sävyin. 
Mitään uutta ei kattausta varten tarvinnut ostaa, sillä kaikki tykötarpeet olivat joko vanhoista varastoista tai pojan aiemmin tällä viikolla juhlittuja synttäreitä varten tilattuja.
Kultainen kattaus onnistui omasta mielestä niin kivasti, etten ole raaskinut liinoja, serpentiinejä ja muita koristeita siivota pois, vaan sytyttelin kynttilät tänään uudestaan ja olen niitä tässä sohvalla istuskellessa ihaillut.

Raketteja ei tänäkään vuonna itse ostettu, mutta saatiin nauttia niistä silti. Puolen yön aikaan taivas säkenöi joka puolella ja näillä lakeuksilla ilotulitteet näkyvät hyvin eri puolilta kylää. Sädetikkuja polteltiin, saunottiin ja paljuiltiin. Lapset pistivät myös melkoiset bileet pystyyn, kun varsinkin pojat innostuivat esittämään meille tansseja.

Vuoden ensimmäinen päivä on kulunut todella rennoissa merkeissä. Viime yön unet jäivät koko perheellä melko lyhyiksi ja tunnelma on ollut sen mukainen.

Onneksi on vieläkin viikko aikaa lomailla <3


Pöytää koristaneet kultaiset kuusenkoristeet ostin aatonaattona Sokokselta puoleen hintaan.


Tähtilautaset tilasin Pop up kemuilta ja kultaiset pillit Emma's and Mama'silta. Nämä kimaltavat metallinhohtoiset paperipillit kestivät käyttöä selvästi paremmin kuin mitkään muut aiemmat. Koko illan lapset lipsuttelivat limppareita pulloistaan ja aamullakin pillit näyttivät uudenveroisilta.
  

Tähdet pilleihin leikkasin ja liimasin Tigerista ostetuista lahjapapereista, kultaiset teipit pulloissa ovat Teippitarhasta ja serpentiinit Pop up kemuilta. Kultaiset servetit löytyivät ihan Prismasta.
Photo booth -somisteet askartelin itse. Niistä lisää huomenna pojan synttärijuhlapostauksen yhteydessä. 8 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!