keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Eukalyptus ja rauhallinen arki (so not!)


Kotoilu- ja sisustusfiilis vaan jatkuu ja nautin näistä pienistä hetkistä, jotka ehdin istua olohuoneessa fiilistellen harrastusten ja harrastuskuskausten, töiden, kotihommien ja reissujen välissä.

Eukalyptuksia on vilahdellut blogeissa ja instagramissa sekä pelkkinä oksina että kransseiksi pyöriteltynä. Monta kertaa olen kävellyt Oulussa Sokoksen kukkakaupan ohi eukalyptuksia katsellen, kunnes viime viikolla vihdoin ostin yhden (edullisen) oksan ja nyt iloitsen siitä. Eukalyptuksen vieressä on H&M Homesta tilattu musta puutarjotin.

Kuvien rauhallisesta tunnelmasta huolimatta arki pyörii koko ajan vauhdikkaasti. Ne hetket, että koko perhe olisi kotona, ovat harvassa. Huomenna illasta mies tulee reissusta (viimeksi on nähty perjantaina) ja itse lähden perjantaiaamuna omille teilleni. Lapset menevät ja tulevat tanssiin, jalkapalloon, jääkiekkoon, ratsastamaan ja kavereille. Jospa huomenna illalla juhlistettaisiin kuopuksen nimipäivää ja tämänpäiväisiä koulun yleisurheilukisoja, vaihdettaisiin kuulumiset koko porukalla yhden pöydän ääressä. Ehkä näissäkin kohtaamisen ja yhdessäolon hetkissä laatu korvaa - tai ainakin jollain tasolla kompensoi - määrää...1 kommentti:

  1. Kovin on haipakkaa ollut täällä meilläkin. Oma hetki menee aina tässä tietokoneella.
    Onneksi on viikonlopuksi tiedossa rentoilua!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!