perjantai 1. syyskuuta 2017

Matalan kynnyksen sisustusneuvontaa


Arki on vienyt mehut ja viikko ollut taas niin kiireinen, että viikonloppua odotettiin koko perheellä kuin kuuta nousevaa. Iltapäivällä olisin voinut nukahtaa seisaalleni, mutta onneksi sain siitä huolimatta vastattua kutsuun tulla MajaDecorShopin club-iltaan. Lasillinen kuplivaa, naposteltavaa, tarjouksia, iloista naisväkeä ja uuteen sisustuspalveluun tutustumista.

MajaDecorShopista saa jatkossa tilattua matalankynnyksen sisustusneuvontaa "Pika Decoria". Sisustusneuvoja Heidi vastaa puolen tunnin tai tunnin tapaamisessa (tai sähköpostitse) sinua askarruttaviin sisustusratkaisuihin. Jos olohuoneen järjestely, seinien värivalinta, kylpyhuone, keittiö, lastenhuone tai mikä tahansa kodin tila askarruttaa sinua, etkä saa tehtyä mieleisiäsi ratkaisuja yksin, auttaa Heidi näissä. Varaa aika ja ota kuva (kännykkä, jossa on kuvia) mukaan. Pika Decor -sisustusneuvonta on huomattavasti edullisempi ja kevyempi ratkaisu kuin laaja sisustussuunnitelma, jonka kanssa sisustusneuvonta ei edes pyri kilpailemaan. Pika Decor tarjoaa mahdollisuuden sellaisille, joilla ei ole tarvetta/aikaa/rahaa lähteä laajempaan sisustusprojektiin, vaan halua tehdä nopeampia ja ehkä myös edullisempia ratkaisuja yksittäisten tilojen suhteen. Sisustusneuvonnan hinnat ja yhteystiedot ajanvaraukseen löydät postauksen alimmasta kuvasta.

Heidin kanssa oli puhe, että hän antaisi minulle neuvontaa meidän olohuoneen suhteen. Itsellä kun olohuoneessa edelleen mietityttää laaja tila, joka on vaikea saada haltuun, sekä lattian sävy. Lisää Heidin palvelusta ehdotuksista blogissa, kun saamme ajatuksen käytäntöön!

Sitä odotellessa vähän tunnelmia Maja Shopin Oulusta.
Maja Shopin valikoimassa on paljon tanskalaisia sisustusmerkkejä, mutta myös kotimaisia ihanuuksia kuten Instassa hehkuttamani NinniMoin tarrat ja kortit sekä LukLabelin trendikkäät rautakehikot.
Lähes kaikki liikkeen tuotteet sopisivat meidän nykyiseen luonnonsävyjä ja mustaa, puuta ja rautalankatuotteita henkivään sisustukseen.

Nettikauppa löytyy osoitteesta www.majashop.fi.
2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma tuolla liikkeessä on.
    Innolla jään odottelemaan, millaisia neuvoja sinä saat.
    Mukavaa viikonloppua Hansu ❤️

    VastaaPoista
  2. Ihania tuotteita olikin. Nyt odotellaan mielenkiinnolla, mitä teidän olohuoneessa tapahtuu? :) Leppoisaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!