tiistai 5. syyskuuta 2017

Iloa omenalaatikosta ja helpottaneesta pääkivusta


Onneksi yhteen päivään mahtuu niin monenlaista ja onneksi tänään päivä vain parani paranemistaan.
Aamulla heräsin jyskyttävään pääkipuun, mutta en uskaltanut ottaa migreenilääkettä ennen töihin lähtöä, kun siitä tulee niin tokkurainen olo. Sinnittelin kuusi tuntia luokan edessä, kotiin tultua otin lääkkeen ja nukuin tunnin. Vähitellen kipu alkoi jäädä taustalle ja nyt tanssitunnin jälkeen olen jo aivan elämäni voimissa. Mahtavaa!

Migreenin jälkeinen normaali olo tuntuu niin ihanan kevyeltä ja hyvältä. Eikä se tanssituntikaan pahaa tehnyt, päinvastoin. Vaikka välillä miettii, että raaskiiko ja jaksaako kaiken lastenkuskausrumban keskellä itse harrastaa, niin tunnin jälkeen aina muistaa, miksi lähtee. Rupattelutuokiot autossa kimppakyytiläisten kanssa, uuden oppiminen, musiikin tahdissa liikkuminen, liikunnan jälkeinen hyvä olo, oma aika. Ai että!

Kaiken tämän lisäksi minua piristää sohvan vierestä paikkansa löytänyt viikonloppuna Granitista hommattu omenalaatikko. Olin jo useaan otteeseen käynyt näitä laatikoista silmäilemässä ja niistä haaveilemassa. Hinta vähän mietitytti, mutta kyllähän sen rustiikkinen, kulunut ilme on juuri sitä mitä kaipasin.

Kaikessa tässä euforiassa huominen työpäiväkin tuntuu aika mukavalta ajatukselta.
Onhan se vissiin hyvä, että välillä on vähän heikompi olo, kun sen kaikki normaalikin tuntuu aivan huipulta :D

(Nyt vaan toivotaan, ettei kipu enää yöllä palaa...)

Lisää aurinkoisia syyspäiviä teille toivotellen!2 kommenttia:

  1. Migreeni on kyllä viheliäistä. Ihana omppulaatikko, sopii kivasti teidän kotiin.

    VastaaPoista
  2. Täydellinen omenalaatikko, itselläni on aidot vanhat yöpöytänä ja olisi vaikka mihin muuhun paikkaan sopivat. Viheliäinen migreeni kiusaa täälläkin välillä.

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!