sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Espanjan tuliaisia ja eukalyptuksen oksia


Blogi on viettänyt pari viimeistä viikko melkoista hiljaiseloa, toissailtaista Lifestylenordicin postausta lukuun ottamatta. Instan seuraajat ovat varmasti hoksanneet syyn. Olimme pojan kanssa Espanjassa jalkapalloleirilla ja kuvia siellä tuli napsittua paljon, mutta aikaa muokkaamiselle ja kirjoittamiselle ja reissun tiimellyksessä jäänyt. Laitan lomakuulumisia tänne, kun ehdin käydä kuvat läpi, sillä vastaavaa leiriä voi lämpimästi suositella muillekin jalkkisporukoille!

Reissusta ostin itselleni pieniä tuomisia ja lapsille höyrähdin shoppailemaan enemmänkin, Primark-hulluus iski minuunkin. Yksi omista tuliaisista löytyi tosin aivan tavallisesta ruokakaupasta. Kuvissa näkyvää ihanaa oliiviöljypurkkia en voinut jättää hyllyyn, vaikka matkalaukun painorajoitus piti pitää mielessä shoppailuissa. (Kunnes eräs matkassa ollut herrasmies pelasti minut tarjoamalla yhden itselleen maksamansa ylimääräisen matkatavaran :D)

Oliiviöljy ja eilen kaupungilta hakemani eukalyptuksen oksa inspiroivat laittamaa keittiön järjestystä vähän uusiksi. Pienet muutokset piristävät kummasti!

Viikonloppu on muutenkin vierähtänyt siivoillessa ja kokeita korjaillessa. Vähitellen alkavat hommat olla hallussa ja voi kääntyä syyslomafiilikseen.4 kommenttia:

 1. Ihana tuliainen itselle, jo pelkästään silmäniloa tuova.
  Vitsi kuinka mahtavaa olisi päästä nyt jonnekin ulkomaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on koko ajan pieni matkakuume päällä. Onneksi on nytkin pari ulkomaanmatkaa varattuna 😊

   Poista
 2. Kivat tuliaiset. Minulla on tapana ostA aina matkoilta öljyjä ja mausteita :)
  Mukavaa viikkoa sinulle Hansu ❤️

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!