keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Kolmastoista: Pikkuvinkki kattaukseen ja arvontojen voittajiaKolmastoista päivä. Lucia valon tuo.

Kalenterissa tänään pikkuvinkki pikkujoulun kattaukseen.
Liitutaulutarroilla- ja tussilla saa vaikkapa lasipullot kauniisti nimikoitua.
Loppusilauksen lapsille voi tehdä teippaamalla pilliviirit koristeteipillä. Näissä käytin samoja teippejä ja kuin ensimmäisen päivän korttiaskartelussa. Sekä teippi, liitutaulutarrat että liitutaulutussi ovat Teippitarhan valikoimasta. Toki myös liitaulumaalilla voi toteuttaa saman idean, tai isommasta liitutaulutarrarullasta leikkaamalla.

Lasipullot ovat ne jo useita kertaa blogissa vilahtaneet entiset Froosh -smoothiepullot, jotka on juotu tyhjiksi, pesty ja uusiokäytetty jo kymmeniä kertoja.

Blogin joulukalenterissa on ollut jo neljä ihastuttavaa arvontaa, tai yksi oikeammin jo ennen joulukuuta. Kannattaa edelleen pitää silmät auki, viikonloppuna on luvassa lisää huippuja palkintoja jaettavaksi. Jo toteutuneiden arvontojen voittajat ovat alla.

Piirongin paperitähdet voittivat Harriet Koskenmäki Facebookissa julkaisemallaan kommentilla, anonyymi blogin kommentoija sähköpostiosoitteella nyomien @ hotmail.com ja Instagramin puolella @kodissa.

Maja Shopin päänmuotoisen ruukun voitti @anniserin Instagramissa jättämällään kommentilla, Blawhi Graphicsin kortit @kiamets niin ikään Instagram-kommentilla ja viimeisimmän arvonnan eli Dinoxin voimistelurenkaat lähtevät Kaija Mäenpäälle.

Suurimman osan voittajista olen saanut jo kiinni, mutta otattehan loputkin pari minuun yhteyttä, että saadaan palkinnot toimitettua perille!

Tunnelmallista Lucianpäivää!2 kommenttia:

  1. Onnea arvonnan voittajille ja mukavaa keskiviikkoa sinulle Hansu ❤️

    VastaaPoista
  2. Kiitos joululahjasta, kohta saan kokeilla ,josko hartia notkistus venytyksillä.Ihanaa! Kiitti!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!