keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Kuudes: Onnea Suomi!


On ilo, kunnia ja onni olla suomalainen.

On aivan älyttömän hienoa, että tänä vuonna juhlavuoden kunniaksi Suomea on nostettu esiin, järjestetty erilaisia tempauksia pitkin vuotta ja juhlitaan tälläkin hetkellä varmasti jokaisella paikkakunnalla ja lähes jokaisessa kodissa.

Suomessa onnea on monipuolinen luonto ja kauniit vuodenajat, kaikille tarjolla oleva terveydenhuolto ja laadukas, ilmainen koulujärjestelmä. Eniten kaikista arvostan Suomessa kuitenkin turvallisuutta. Rakastan matkustamista ja toinen toistaan upeampia suurkaupunkeja, ihania lämpöisiä merenrantoja ja monen maan edullisempaa hintatasoa. Kuitenkin vain Suomessa tunnen olevani kotona.

Itse heilutan tänään Suomen lippua Puolassa. Olisi ihana olla Suomessa tänään, mutta myös kunnia edustaa Suomea modernin tanssin maailmanmestaruuskisoissa juuri tällaisena päivänä. Instagramista voi varmasin illan päälle seurailla kisakuulumisia.

Nämä kuvat on otettu ennen reissuun lähtöä, kun pienimmän kanssa suunniteltiin asua koulun itsenäisyysjuhliin. Valkoinen mekko muuntautui Suomi-mekoksi paikallisesta kangaskaupasta haetulla nauhalla, joka vain sidottiin vyöksi vyötärölle.

Onnea satavuotias Suomi!
Ihanaa itsenäisyyspäivää jokaiselle!4 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!