torstai 22. helmikuuta 2018

Luksusta Radisson Blu Plazassa Helsingissä


Kiirettä tuntuu pitävän niin töissä kuin kotonakin ja blogipostaukset ovat harventuneet yhteen-kahteen viikossa. Yritän kuitenkin olla ottamatta asiasta stressiä. Juttua ja kuvia tulee, kun tulee.

Viime marraskuussa vietin luksusloman itseni kanssa Helsingissä Radisson Blu Plazassa aivan ydinkeskustan tuntumassa. Tuolla reissulla ainoa epäonni oli matkalla hajonnut (jo muutenkin viimeisiään vedellyt) läppäri, jonka takia postauksen tekeminen reissusta jäi odottamaan uutta ja siinä joulukuu ja joulukalenteri puskikin jo päälle niin, että asia jäi. Instaan laitoin kuvia reissun aikana, mutta nyt vihdoin näitä ihanuuksia myös tänne blogiin.

Radisson Blu Plaza on valittu Suomen johtavaksi business hotelliksi (Finland's leading business hotel, World Travel Awards) enkä ihmettele. Yövyin itse business -luokan huoneessa enkä ikinä ole kokenut oloani yhtä ylelliseksi kuin siellä. Sänkykatos, avara huone, sauna, tyylikäs sohva, säädettävä tunnelmavalaistus, aikakauslehtiä, telkkari jopa kylpyhuoneen puolella, aamiainen sänkyyn ilman lisäveloitusta, Business Loungen käyttö tarjoiluineen... Tuota vuorokautta tulen muistelemaan lämmöllä pitkään. 

Lisäksi hotellin sijainti on loistava aivan rautatieaseman ja toisaalta keskustan tarjonnan äärellä, tilat kaikin puolin siistit ja aamupala erittäin houkutteleva.

Jos haluat saada luksusta, kannattaa antaa Radisson Blu Plazalle mahdollisuus.
Tulisin heti uudestaan.

Kiitos tästä loistavasta mahdollisuudesta ja ihanasta yhteistyömahdollisuudesta Radisson Blu Plaza!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!