lauantai 17. helmikuuta 2018

Tavarat järjestykseen


Onko muillakin keväällä samanlainen kuin puhdistautumisen tarve kuin meillä täällä? Heti joulun jälkeen käytiin kaapit läpi ja nyt pyöritän kirpparipöytää, että pääsisin ylimääräisestä eroon. Samalla olen järjestellyt kaappeja ja hyllyjä, käynyt jopa lasten muistolaatikot läpi ja karsinut vähän kuvistöitä yms.. Jättänyt silti paljon, mutta en ihan kaikkea. Mikään tila ei siihen riittäisi.

Jäljelle jättämiäni tavaroita olen yrittänyt organisoida helpommin hallittavaan järjestykseen. Sattuikin siis aivan mainiosti niin, että tammikuun puolella sain sähköpostia Orthexilta. Kyselivät, olisiko minulla tarvetta säilytyslaatikoille. Ai olisiko? Aina! :D

Posti toikin sittemmin ison lähetyksen erikokoisia SmartStore Colour -laatikoita kaikissa kolmessa uudessa sävyssä: harmaana, roosana ja akvamariinin sävyisenä. Nämä olivat niin kivannäköisiä, että ensimmäistä kertaa jätin muovilaatikoita näkyvillekin. Vaatehuoneessa näitä on ollut jo iät ja ajat, niin näppäriä ne suljettavina kansineen eri koissa ovat. 

Uudet laatikot löysivät paikkoja mm. kuistin sairaalasängyn alta ja vierashuoneen vitriinistä. Toki osa pääsi myös vaatehuoneeseen lasten tarvikkeiden säilytykseen, isoin koko oli mm. hyvä pehmoleluille.

Ihana tunne, kun asiat ovat edes hetken edes vähän paremmin järjestyksessä!

Suuri kiitos Orthexille kauniista ja näppäristä säilytyslaatikoista!

4 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kivat nuo uudet sävyt säilytyslaatikoissa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Hansu <3

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää.😊Ihana,tuo kun valokuva esillä.

  No siivous ja järjestely...Teen sitä aina, välillä enemmän,välillä vähemmän...Silti tavaraa on.😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. Tavataan riittää aina vaan, vaikka siitä kuinka yrittää luopua... 😄

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!