keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävänpäivän yllätyksiä


Iloista ystävänpäivää!

Eilen sain inspiraation ja viime hetkellä lähetin vielä sisaruksilleni pienet ystävänpäiväyllätykset (suklaat terveisiin käärittynä), leivoin kakkua työpaikalle ja askartelin kortteja, jotka lopulta päätyivät lasten kavereille. On tällaisia helppoja pikkujuttuja vaan mukava värkätä!

Kortteihin suklaasydämet löytyivät S-marketista, suklaapatukat käärin punaisesta väripaperista leikattuun suikaleeseen ja leimasin/piirtelin liitutaulutussilla koristeet, jotka viimeistelin mustalla ohutkärkisellä tussilla.

Kakkuun tuli Marianne-vaniljatäyte ja päällä olevat ranskanpastillit sopivat makuun täydellisesti. Kakkua inspiroi parin eri reseptin yhdistelmä Kinuskikissan "Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon" -kirjasta. 
  


8 kommenttia:

 1. Ihania. Leppoisaa Ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 2. Oi, sie olet nähnyt noin paljon vaivaa ystävänpäivän vuoksi <3
  Itse unohdin jälleen lähettää kortitkin ja niin paljon illalla hävetti tulla töistä kun postilaatikossa oli monta ihanaa korttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kaikki kyllä helppoja pikkujuttuja, tai no kakku vähän isompi. Meillä oli sellainen kahvilailtapäivä töissä, joten jotain piti joka tapauksessa viedä 😄 Minusta tällaisista ei kannata ottaa stressiä. Joku aika joskus muistaa, toinen sitten toisella kertaa.

   Poista
 3. Wau mitä kakkuja ym askarteluja....upeita <3 Terv Tepa

  VastaaPoista
 4. Ihania herkkulahjoja. Siis niin upeat taas nuo kakut <3

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!